estf abicim amac o degildi, ama burdakilerini gorunce bizim halkimizin bu sekilde kendini nitelendirmesine sinir oluyorum,ya feza uçağı üstümüze indirdin yahu...mahvettin bizi...![]()
estf abicim amac o degildi, ama burdakilerini gorunce bizim halkimizin bu sekilde kendini nitelendirmesine sinir oluyorum,
Bir turk bi dunyaya bedeldir arkadaslar,
ha bi kac istisnalar gormus olabilirsiniz, ama Istisnalar kaideleri bozmazzzzzzzz![]()
kimdir o sahsi muhterem??istisna bensem kaideyi bozarım diyen bir şahsı muhterem geldi aklıma...![]()
hmmmmTarihle iştiğal eden bir zat...![]()
yahu arkadaslar niye kotuyosunuz memleketimizin insanini,???
sanki diger milletler hic yapmiyormus gibi, birak ankaragucu liselimi, en pis kufurleri yazanlar onlar,her tur igrencligi yapanlar onlar,hersey fotoraflarda gorundugu gibi degildir inanmayin,
en temiz toplum bizimkisi, bulundugunuz yerin, o guzel milletimizin ikiymetini bilin,
bizim insanimizin yerini kimse tutamaz!!
eminmisin feza.... dogu ulkelerinde dedigin seyler biraz zor olur sanirim...cok disiplinli insanlar...
singapurda sokakta sakiz cignemek bile yasak... temizlik endisesinden... tukurmek de oyle... cezasi var... otobuslere yazmayi bilemem..
Bizim insanimizla kiyaslaninca abartmalar disinda, hak veririm.. maalesef...
kotulemek amaciyla degil ama, yapici elestiri olarak bakmak gerek...
sebep nedir, biraz da dusunmek lazim...
ama ins, dedigin gibidir ve ben yaniliyorumdur![]()
ebrar sen en azindan gorduklerini yazabiliyorsun, ben ogle igrenclikler gordumki yazmaya utanirim.feza kızmasın ama kişi herkesi kendi gibi bilirmiş..yani feza bunlara karşı olduğu için herkes onun gibi sanıyo...ah feza ah ...ben neler gördüm vede azmı kavga ettim milletle..
ya düşünün bir keresinde otobanda uzun yoldayız adamın biri camı açtı ve arabasının kültablasını boşalttı..bizim arabanın camlarıda açık tabi...asabiyet tavan yaptı o an ama otoban bişey yapamadım...sadece biraz saydırdım adama...![]()
ebrar sen en azindan gorduklerini yazabiliyorsun, ben ogle igrenclikler gordumki yazmaya utanirim.
ebrar sen en azindan gorduklerini yazabiliyorsun, ben ogle igrenclikler gordumki yazmaya utanirim.
birak yazma ebrar, ne halleri varsa gorsunler,bunlar yazabildiklerim..ya yazamadıklarım...![]()