Singapur Otobüslerinin içi

Merih

Well-known member
att00001eu8.jpg

att00002ro3.jpg

att00003hb1.jpg

att00004dl6.jpg

att00005qh7.jpg

att00006mb1.jpg

att00007fy8.jpg

att00008oo6.jpg

Merih

Well-known member
bu otobüsler bizim ankarada olacak samimiyetimle söylüyorum 2 güne koltuk namına bişi kalmaz koltuğun üzerine Ankaragücü , Gecekondu , Liselim v.b şeyler yazar :D

FaKiR

Meþveret Bþk.
yahu arkadaslar niye kotuyosunuz memleketimizin insanini,???
sanki diger milletler hic yapmiyormus gibi, birak ankaragucu liselimi, en pis kufurleri yazanlar onlar,her tur igrencligi yapanlar onlar,hersey fotoraflarda gorundugu gibi degildir inanmayin,
en temiz toplum bizimkisi, bulundugunuz yerin, o guzel milletimizin ikiymetini bilin,
bizim insanimizin yerini kimse tutamaz!!

yahu arkadaslar niye kotuyosunuz memleketimizin insanini,???
sanki diger milletler hic yapmiyormus gibi, birak ankaragucu liselimi, en pis kufurleri yazanlar onlar,her tur igrencligi yapanlar onlar,hersey fotoraflarda gorundugu gibi degildir inanmayin,
en temiz toplum bizimkisi, bulundugunuz yerin, o guzel milletimizin ikiymetini bilin,
bizim insanimizin yerini kimse tutamaz!!

eminmisin feza.... dogu ulkelerinde dedigin seyler biraz zor olur sanirim...cok disiplinli insanlar...

singapurda sokakta sakiz cignemek bile yasak... temizlik endisesinden... tukurmek de oyle... cezasi var... otobuslere yazmayi bilemem..:)

Bizim insanimizla kiyaslaninca abartmalar disinda, hak veririm.. maalesef...
kotulemek amaciyla degil ama, yapici elestiri olarak bakmak gerek...
sebep nedir, biraz da dusunmek lazim...:confused:

ama ins, dedigin gibidir ve ben yaniliyorumdur :)

ebrar172

Talebe
eminmisin feza.... dogu ulkelerinde dedigin seyler biraz zor olur sanirim...cok disiplinli insanlar...

singapurda sokakta sakiz cignemek bile yasak... temizlik endisesinden... tukurmek de oyle... cezasi var... otobuslere yazmayi bilemem..:)

Bizim insanimizla kiyaslaninca abartmalar disinda, hak veririm.. maalesef...
kotulemek amaciyla degil ama, yapici elestiri olarak bakmak gerek...
sebep nedir, biraz da dusunmek lazim...:confused:

ama ins, dedigin gibidir ve ben yaniliyorumdur :)

feza kızmasın ama kişi herkesi kendi gibi bilirmiş..yani feza bunlara karşı olduğu için herkes onun gibi sanıyo...ah feza ah ...ben neler gördüm vede azmı kavga ettim milletle..:)

ya düşünün bir keresinde otobanda uzun yoldayız adamın biri camı açtı ve arabasının kültablasını boşalttı..bizim arabanın camlarıda açık tabi...asabiyet tavan yaptı o an ama otoban bişey yapamadım...sadece biraz saydırdım adama...:D

FaKiR

Meþveret Bþk.
feza kızmasın ama kişi herkesi kendi gibi bilirmiş..yani feza bunlara karşı olduğu için herkes onun gibi sanıyo...ah feza ah ...ben neler gördüm vede azmı kavga ettim milletle..:)

ya düşünün bir keresinde otobanda uzun yoldayız adamın biri camı açtı ve arabasının kültablasını boşalttı..bizim arabanın camlarıda açık tabi...asabiyet tavan yaptı o an ama otoban bişey yapamadım...sadece biraz saydırdım adama...:D
ebrar sen en azindan gorduklerini yazabiliyorsun, ben ogle igrenclikler gordumki yazmaya utanirim.

FaKiR

Meþveret Bþk.
bunlar yazabildiklerim..ya yazamadıklarım...:cool:
birak yazma ebrar, ne halleri varsa gorsunler,

ama sunuda unutmamali,bir insana ne kadar iyi dersen o kadar iyi olur,

bizim milletimiz,hic kendinle ovunmuyor ebrar,biz osmanli torunuyuz,mayamiz saglam demiyolar :) sadece kendi kendimizi kotuluyoruz,ve iisin kotusu bu o kadar normal bi hal almiski , kimse bu durumdan rahatsiz olmuyor.