makina görültüsü
E Elif_Gibi Well-known member 15 Ara 2009 #1,002 hamzali' Alıntı: makina görültüsü Genişletmek için tıkla ... çok heycanlı
E ebrar172 Well-known member 20 Ara 2009 #1,011 ferhat tunç....sen ateş ol ben yanayım... sen ateş ol ben yanayım sen yaz ol ben ayaz olayım uzasın gölgeleri şu ışıkların sen tutukla ben hükümlü kalayım..
ferhat tunç....sen ateş ol ben yanayım... sen ateş ol ben yanayım sen yaz ol ben ayaz olayım uzasın gölgeleri şu ışıkların sen tutukla ben hükümlü kalayım..
I ilimehli Well-known member 20 Ara 2009 #1,013 Mehmet Seyitoglu_Utaniyorum´u dinliyorum,hekrkesede tavsiye ediyorum
T Tarihci Marmara Tarih 27 Ara 2009 #1,018 NuruAhsen' Alıntı: hosgeldin mubarek askerde bu dinlenirmi yahu Ahh hasretlik,ah bu ayrilik Rabbim tez zamanda hayirla kavustursun insAllah... Risale-i Nur Dersi / Şeytan Neden Yaratıldı ? Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk, dinlenmez mi yahu aminnnn binlerce aminnnnn tevafuğa bakın ki yine aynı şarkıyı dinliyorum.. :g:
NuruAhsen' Alıntı: hosgeldin mubarek askerde bu dinlenirmi yahu Ahh hasretlik,ah bu ayrilik Rabbim tez zamanda hayirla kavustursun insAllah... Risale-i Nur Dersi / Şeytan Neden Yaratıldı ? Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk, dinlenmez mi yahu aminnnn binlerce aminnnnn tevafuğa bakın ki yine aynı şarkıyı dinliyorum.. :g: