Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Said Özdemir'in 19. Söz'den yaptığı Risale-i Nur dersi
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 28 Ara 2009 #1,021 Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Said Özdemir'in 19. Söz'den yaptığı Risale-i Nur dersi
I ilimehli Well-known member 7 Ocak 2010 #1,031 Toygar Işıklı "Hüznüne Tutsak" Genişletmek için tıkla ... :009:evet cok guzelmis,dinledim... Ben suan Mehmet Seyitoglu "Utaniyorum" u dinliyorum,tavsiye ederim...
Toygar Işıklı "Hüznüne Tutsak" Genişletmek için tıkla ... :009:evet cok guzelmis,dinledim... Ben suan Mehmet Seyitoglu "Utaniyorum" u dinliyorum,tavsiye ederim...
N nimet06 Well-known member 15 Ocak 2010 #1,037 iç sesimi dinliyorum .ve kavgalıyım şu an kendisiyle:039:
E ebrar172 Well-known member 21 Ocak 2010 #1,038 Tears...Betty Wilson... tears begin to fall ı'm crying over you just like a lonely fool oh my tears begin to fall time and again, because ı'm her without you...
Tears...Betty Wilson... tears begin to fall ı'm crying over you just like a lonely fool oh my tears begin to fall time and again, because ı'm her without you...