ROJDAYI HİÇÇ SEVMEM SAYA SEN BEĞENEREK Mİ DİNLİYİN ??saya ' Alıntı:rojda.......xeribe beyani dinliyorum
özge ' Alıntı:ROJDAYI HİÇÇ SEVMEM SAYA SEN BEĞENEREK Mİ DİNLİYİN ??
HIIMMM AĞLAMA MARIIsaya ' Alıntı:bu parçayı ağlamak için dinliyom bunu dinledin mi hiç ben sadece bu parçasını dinliyorum
özge ' Alıntı:HIIMMM AĞLAMA MARII
GÜLMEK SANA YAKIŞIYOR![]()
istiğna ' Alıntı:bende taha'dan ay yuzlumu dınlemeyi çok isterdim... :'(
istiğna ' Alıntı:yok bulamıyorum,bizim bılısayara format atılınca butun ılahıler gıttı,bende oylece kaldım ,hıc bı sey dınlıyemıyorum :'(
istiğna ' Alıntı:yok bulamıyorum,bizim bılısayara format atılınca butun ılahıler gıttı,bende oylece kaldım ,hıc bı sey dınlıyemıyorum :'(
ya ama kıskanıyorum.........illailayh ' Alıntı:eşref ziya ne hallerdeyim...
ya zaten şimdi oradan dınlıyorum,ama kendı dosyamda da olsun isterdim...saya ' Alıntı:you tube dan dinlesene
istiğna ' Alıntı:ya zaten şimdi oradan dınlıyorum,ama kendı dosyamda da olsun isterdim...
istiğna ' Alıntı:ya ama kıskanıyorum.........
evet.Allah razı olsun.iyiki sizi yonetıcı yapmıslar yoksa meydan da bızle ılgılenen baska kımse olmuyacaktı..._________________________________________________saya ' Alıntı:oy oy ne çok şey istiyon ben hep ordan dinliyorum![]()
bunuda kıskandım....illailayh ' Alıntı:hasan sagındık ismailce...
istiğna ' Alıntı:evet.Allah razı olsun.iyiki sizi yonetıcı yapmıslar yoksa meydan da bızle ılgılenen baska kımse olmuyacaktı..._________________________________________________bunuda kıskandım....
[/quot
Allah razı olsun............estağf. sizinle ilgilenmek yönetici olmamdan dolayı değil .........böyle düşünmene üzüldüm doğrusu elimden gelen bir şey olsun yeter ki ......gerisi mühim değil
bunu kıskanmadımMerih ' Alıntı:Ezginin Günlüğü - Ebruli