Ben de indirmeye çalıştım limewire dan,yüzde 67 de kaldı.Olmadı,kısmetin degilmiş istigna.istiğna ' Alıntı:evet.Allah razı olsun.iyiki sizi yonetıcı yapmıslar yoksa meydan da bızle ılgılenen baska kımse olmuyacaktı...
Ben de indirmeye çalıştım limewire dan,yüzde 67 de kaldı.Olmadı,kısmetin degilmiş istigna.istiğna ' Alıntı:evet.Allah razı olsun.iyiki sizi yonetıcı yapmıslar yoksa meydan da bızle ılgılenen baska kımse olmuyacaktı...
ben saya abi harıc hepınızle kusum,benle konusmayın lutfen..Sergerdan ' Alıntı:Ben de indirmeye çalıştım limewire dan,yüzde 67 de kaldı.Olmadı,kısmetin degilmiş istigna.
sızınlede konusmuyom,ama alıyorum...Merih ' Alıntı:Limewireden bulamadiğiniz mp3ler olursa www.mp3hanesi.net sitesinden aramadığınız mp3leri bile bulabilirsinizsitede bir kaç kötü resim hakkınızı helal edin
istiğna ' Alıntı:ben saya abi harıc hepınızle kusum,benle konusmayın lutfen..
Allahım bunuda kıskandım....thewords ' Alıntı:eşref ziya güllere vurgunumm..
istiğna ' Alıntı:Allahım bunuda kıskandım....
abi once turkcesını yazsaydınız sonra bende anladıktan sonra evet yada hayır derdım.thewords ' Alıntı:İstiyosan Rapide atıyım..
istiğna ' Alıntı:abi once turkcesını yazsaydınız sonra bende anladıktan sonra evet yada hayır derdım.
Şualar ' Alıntı:Haret bende bu sefer bişey dinliyorum.
Celaleddin, soyadını bilmiyorum DİLİM TUTULUR.
tamam olabılır...thewords ' Alıntı:dediğim zaten türkçe
yani istersen internetten indirmen için upload edebilir...
ya sen benden ne istiyon bugün,başkasını hatası yüzünden başkaları mahkum edilmez.Bu düsturu üstaddan ders alman lazımdı.istiğna ' Alıntı:inş. dınlerken senin de dılın tutulur... ;D_________________________________________________tamam olabılır...
ne alakası var,ne hatası. burada bı hata varsa oda benım.sende latıfeden anlamıyacaksan işimiz var ha senle....Şualar ' Alıntı:ya sen benden ne istiyon bugün,başkasını hatası yüzünden başkaları mahkum edilmez.Bu düsturu üstaddan ders alman lazımdı.
yedi karanfil,Sakibyseymen ' Alıntı:sami yusuftun esmaül hüsnayı dinliyorum,,,