T
Tarihci19
Misafir
bir zamanlar ülkeyi bunalar yönetti Rabbim Sen bizi böylelerinin eline bırakma ...
Tarihci ' Alıntı:bir zamanlar ülkeyi bunalar yönetti Rabbim Sen bizi böylelerinin eline bırakma ...
![]()
illailayh ' Alıntı:anlamadıgım nokta bunlar nasıl akademik kariyer yapıolar pes yani..mübarek ramazan ayında bizde mili egitimin organızasyonuyla anıtkabiri ziyaret etmiştiktabi deftere bişeyler karalayın dediler..özgenin dedıgı gıbı mantıksız geldi
kactım ;D ;D
ebrar172 ' Alıntı:görüşmek üzeremi... ;D
ruh falan çagırıyo demekki Allah bilir daha kimlerle görüşüyodur..ondan kafası bu kadar karışık anlaşıldı yoksa normal bir durum değil bu.. ;D ;D
atatürkün öldüğünü bilmiyoda olabilir işleri çok ondan göremedik falan zannetmiştir belki tansu çiller bu herşey olabilir..
zeyka ' Alıntı:Ey Allah'ım kimler yönetmiş bizi. Malesef Tansu Hanım tek değil. Ecevit'i hatırlıyorum ben. Üstün liderlik ve yöneticilik vasıflarıyla değil ama...
"Biz barış değil, savaş istiyoruz." demişti bir keresinde, ne gülmüştük. Bush'tan aşağı kalır yanları yok yani bizimkilerin de. Aslında bu bir kıyamet alameti değil miydi, liderlik vasfına sahip olmayanların halka yönetici olmaları?..Yanlış mı hatırlıyorum yoksa?..
Saygılar