Tansu Çillerin anıtkabir özel defterine yazdığı yazı...

• Konbuyu başlatan Tarihci19
  • Başlangıç tarihi
T

Tarihci19

Misafir
bir zamanlar ülkeyi bunalar yönetti Rabbim Sen bizi böylelerinin eline bırakma ...

158258Tansu.JPG

molla_zehra

Well-known member
YANİ RESMEN SAÇMALAMIŞ... :D
ZATEN O DEFTERİ DOLDURMA İŞİNİ DE HİİİİÇ ANLAMAM.ÖLÜNÜN ARKASINDAN MEKTUP YAZMAK NE KADAR DA ABSÜRD BİR DAVRANIŞ..BİRDE BUNU LÜZUMLU İŞ OLARAK GÖRMEKTELER :)
GÜLEK Mİ BU DURUMA DÜŞEN YÖNETİCİLERİN ELİNE KALDIK DİYE AĞLAYAK MI :-\
SAĞOLASIN TARİHCİ ABİ...

T

Tarihci19

Misafir
sen de sağol, herşey bi yana yazıda mantık hataları ve yanlışlar dolu, partinin 14. yılı demiş silmiş 15 yapmış sora 16 diyor en sonundada 17 demiş bitirimiş .. bi de en sondaki görüşmek üzere yi okuduğumda gülmekten b hal oldum,, .) ne yapalım işte bunun saçmalamasına gülelim ülkemizin bir zamanlar buna kaldığına üzülelim bir daha buna ve bunun gibilere kalmaması için cabalayalım..

illailayh

Active member
anlamadıgım nokta bunlar nasıl akademik kariyer yapıolar pes yani..mübarek ramazan ayında bizde mili egitimin organızasyonuyla anıtkabiri ziyaret etmiştik:)tabi deftere bişeyler karalayın dediler..özgenin dedıgı gıbı mantıksız geldi:) kactım ;D ;D

ebrar172

Talebe
Tarihci ' Alıntı:
bir zamanlar ülkeyi bunalar yönetti Rabbim Sen bizi böylelerinin eline bırakma ...

158258Tansu.JPG

görüşmek üzeremi... ;D
ruh falan çagırıyo demekki Allah bilir daha kimlerle görüşüyodur..ondan kafası bu kadar karışık anlaşıldı yoksa normal bir durum değil bu.. ;D ;D
atatürkün öldüğünü bilmiyoda olabilir işleri çok ondan göremedik falan zannetmiştir belki tansu çiller bu herşey olabilir..

T

Tarihci19

Misafir
illailayh ' Alıntı:
anlamadıgım nokta bunlar nasıl akademik kariyer yapıolar pes yani..mübarek ramazan ayında bizde mili egitimin organızasyonuyla anıtkabiri ziyaret etmiştik:)tabi deftere bişeyler karalayın dediler..özgenin dedıgı gıbı mantıksız geldi:) kactım ;D ;D

eeee sana o akademik yolu şansı imkanı sevgili masonların sağlarsa sende akademik kariyer yaparsın......... lobi faliiyeti meselesi..._________________________________________________
ebrar172 ' Alıntı:
görüşmek üzeremi... ;D
ruh falan çagırıyo demekki Allah bilir daha kimlerle görüşüyodur..ondan kafası bu kadar karışık anlaşıldı yoksa normal bir durum değil bu.. ;D ;D
atatürkün öldüğünü bilmiyoda olabilir işleri çok ondan göremedik falan zannetmiştir belki tansu çiller bu herşey olabilir..

görüşmek üzere yi okuyunca ben de çok güldüm... :)

zeyka

Member
Ey Allah'ım kimler yönetmiş bizi. Malesef Tansu Hanım tek değil. Ecevit'i hatırlıyorum ben. Üstün liderlik ve yöneticilik vasıflarıyla değil ama...
"Biz barış değil, savaş istiyoruz." demişti bir keresinde, ne gülmüştük. Bush'tan aşağı kalır yanları yok yani bizimkilerin de. Aslında bu bir kıyamet alameti değil miydi, liderlik vasfına sahip olmayanların halka yönetici olmaları?..Yanlış mı hatırlıyorum yoksa?..
Saygılar

7

T

Tarihci19

Misafir
zeyka ' Alıntı:
Ey Allah'ım kimler yönetmiş bizi. Malesef Tansu Hanım tek değil. Ecevit'i hatırlıyorum ben. Üstün liderlik ve yöneticilik vasıflarıyla değil ama...
"Biz barış değil, savaş istiyoruz." demişti bir keresinde, ne gülmüştük. Bush'tan aşağı kalır yanları yok yani bizimkilerin de. Aslında bu bir kıyamet alameti değil miydi, liderlik vasfına sahip olmayanların halka yönetici olmaları?..Yanlış mı hatırlıyorum yoksa?..
Saygılar

doğru malesef..

Hersiniyen

Well-known member
Bunu daha öncede görmüştüm, Tansu Çiller hanımefendinin bu kadar yanlışı ile üniversite hocalığı pek bağdaşmıyor. Ama cümlenin sonundaki kelimeyi doğru söylemiş :D

Huseyni

Müdavim
bi siyasetçiden çok doğru şeyler beklemek yanlış olurdu zaten. bi dediği bi dediğini tutmuyo. tabi ata-sı duymuyo nasılsa, arazide müsait salla ne varsa...bu dediklerini muhatabı karşısında ve hayattayken söleseydi nolurdu acaba bilmiyorum. ayrıca rakamlar en iyi bilmesi gereken şeylerdi onun. çünkü bi ara ekonomiden sorumluydu yanlış hatırlamıyosam.

T

Tarihci19

Misafir
""""""""bi siyase tçiden çok doğru şeyler beklem ek yanlış olurdu zaten""""""""

bence ise böyle düşünülmesi yanlış... siyasetçi olan ille yanlışlarımı yapacak? doğru olmayacak mı? Fatih ten Yavuz dan Kanuniden daha ince siyasetçi var mıydı? bazen konjoktur öyle bir hal alırki siyasiler yalansız yapamazlar ancak o o devir için gecerlidir, bu kötü hal iyiye giderse yalansız da siyaset yapılabilir, mezkür örneklerde olduğu gibi.. _________________________________________________tansu için değil bu dediklerim, genel olrak siyasetçiler hakkında böyle önyargılı düşünülmesine mukabil...