T
Tarihci19
Misafir
KARADENİZLİNİN FENDİ KAYSERİLİYİ YENDİ
yurdum insanı işte, her tarafın ayrı bi rengi var
yurdum insanı işte, her tarafın ayrı bi rengi var
illailayh ' Alıntı:;D:angel: :laugh:_________________________________________________size sıcagı sıcagına fıkra gibi bişey yeni anlattı babam
cami imamıyla cemaaten bir amca beraber cıkmıslar namazdan.. ilerlerken amca, hocam demiş şeytan dioki hocaya şöle bi tokat at napayımaman dio hoca hiç şeytana uyulur mu?? biraz suskunluktan sonra amca tekrar hocam dio şeytan şu hocaya 100 ytl ver dio napayım
hoca ne dese iyi ee arada şeytana uymak gerekirr ;D
Tarihci ' Alıntı:kayseriliye sormuşlar: 2 kere 2 kaç eder?
cevap: alırken mi satarken mi?
bu hepsinden güzel
.)
cok hoştu ya Allah razı olsun...nuruvuslat ' Alıntı:Trafik polisi Temel'i durdurur ve ilk soruyu sorar: ehliyet?
Temel: Ne ehliyetu kardaşum verdinizmiyki istiysunuz da?
istiğna ' Alıntı:bu hepsin den güzel
.)
Sergerdan ' Alıntı:Allahu Ekber,işte bu aslan hemşerilerim. :angel: çok zayiat vermekle beraber keskin zekanızla Kayserilileri yenmesini bilmişsiniz. ;D
Abi, izledin mi bilmiyorum ama bu abimizin metodu biraz farklı hem güldürüyor hem hakikatleri anlatıyor.Ve bu metodla bircok kişiyi hakikatleri dha severek dinlemeye sevkediyor.hulusi ' Alıntı:enterasan büyük abilerimizde anlatıyor demek..vardır bi hikmet..
Şualar ' Alıntı:Abi, izledin mi bilmiyorum ama bu abimizin metodu biraz farklı hem güldürüyor hem hakikatleri anlatıyor.Ve bu metodla bircok kişiyi hakikatleri dha severek dinlemeye sevkediyor.
Başta benilk abiyi dinlemiş hayran olmuştum risaleyi nura...ALLAH RAZI OLSUN ONDAN.Ah onu bir görebilsem...
hadi ya aşk olsun öldürcem seni bana hic anlatmadınillailayh ' Alıntı:bir hafta falan kaldı elazıgda nasip oldu gördük konustuk necmi abiyle sizlerede görmnek nasip olur inş gerrcekten nurr yuzlu dedem![]()
Şualar ' Alıntı:hadi ya aşk olsun öldürcem seni bana hic anlatmadın
bari adres,msn,tlf numarası falan aldın mı ;D
Şualar ' Alıntı:hadi ya aşk olsun öldürcem seni bana hic anlatmadın
bari adres,msn,tlf numarası falan aldın mı ;D
illailayh ' Alıntı:hıııııı dedim necmi abee msn var mı msn ;D ;D töbe töbe![]()
Ne yapayım yaradılışımız itibariyle onlarla birebir görüşemiyoruz,msn de dedim görüsek ;D(tabiki buda latife)vakar ' Alıntı:sen bakma şualara o uçmuş illailayh ;D
hulusi ' Alıntı:biliyorum abiyi çok güzeller..Rabbim sayılarını artısın inş..benım kendı görüşüm yukarda yazılan fıkralar vs bilmiyorum beni rahatsız etti..özelliklede ilk yazılan..yanı bizim hassas oldugumuz doğrulara zıt..ama lütfen gönul koymayın bu benım görüşüm..hakkınızı helal edin dua ile..
;D ;Dberraksu ' Alıntı:Yolculuktan dönen Idris, kahvede oturanlara sordu :
- Yahu pizum Temel nasil öldi?
- Kalpten cittu, dediler.
- Vasiyetu filan var miydu?
- Var idu. "Beni denize gömün" demis idu.
- Cömdünüz mü?
- Cömdük amma, mezarinu kazarken çok kayip verduk...