Temel Fıkraları

T

Tarihci19

Misafir
KARADENİZLİNİN FENDİ KAYSERİLİYİ YENDİ

yurdum insanı işte, her tarafın ayrı bi rengi var

istiðna

Active member
din dersi öğretmeni

illailayh ' Alıntı:
;D :p :angel: :laugh:_________________________________________________size sıcagı sıcagına fıkra gibi bişey yeni anlattı babam ;)

cami imamıyla cemaaten bir amca beraber cıkmıslar namazdan.. ilerlerken amca, hocam demiş şeytan dioki hocaya şöle bi tokat at napayım:) aman dio hoca hiç şeytana uyulur mu?? biraz suskunluktan sonra amca tekrar hocam dio şeytan şu hocaya 100 ytl ver dio napayım:) hoca ne dese iyi ee arada şeytana uymak gerekirr ;D

cok guzel.siz bunları neren buluyorsunuz ya....
bende anlatayım.bır gun biri camii imamına gidip"hocam ingilizce konusmak gunahmıdır"hocadan cevap" e herıld yani"demiş

Huseyni

Müdavim
FEMİNİST FADİME

Trafik polisi Temel'i durdurur ve ilk soruyu sorar: ehliyet?

Temel: Ne ehliyetu kardaşum verdinizmiyki istiysunuz da?

huzurum

Member
FEMİNİST FADİME

temelle fadime olmasa nedecektuk ;D
baya bi renk katıyolar

Temelin artık eceli gelmiş. Azrail her geldiğinde çocuk taklidi yapıp atlatıyormuş.Azrail de çareyi bulmuş,

-Temel gel oğlum hadi attaya gidiyoruz.. :laugh:

hasret

Well-known member
KARADENİZLİNİN FENDİ KAYSERİLİYİ YENDİ

Sergerdan ' Alıntı:
Allahu Ekber,işte bu aslan hemşerilerim. :angel: çok zayiat vermekle beraber keskin zekanızla Kayserilileri yenmesini bilmişsiniz. ;D

Maşallah, nasılda kendinize pay cıkarmayı biliyonuz eeh buda zeka işidir:)

hasret

Well-known member
hulusi ' Alıntı:
enterasan büyük abilerimizde anlatıyor demek..vardır bi hikmet..
Abi, izledin mi bilmiyorum ama bu abimizin metodu biraz farklı hem güldürüyor hem hakikatleri anlatıyor.Ve bu metodla bircok kişiyi hakikatleri dha severek dinlemeye sevkediyor.
Başta ben :) ilk abiyi dinlemiş hayran olmuştum risaleyi nura...ALLAH RAZI OLSUN ONDAN.Ah onu bir görebilsem...

illailayh

Active member
Şualar ' Alıntı:
Abi, izledin mi bilmiyorum ama bu abimizin metodu biraz farklı hem güldürüyor hem hakikatleri anlatıyor.Ve bu metodla bircok kişiyi hakikatleri dha severek dinlemeye sevkediyor.
Başta ben :) ilk abiyi dinlemiş hayran olmuştum risaleyi nura...ALLAH RAZI OLSUN ONDAN.Ah onu bir görebilsem...

bir hafta falan kaldı elazıgda nasip oldu gördük konustuk necmi abiyle sizlerede görmnek nasip olur inş gerrcekten nurr yuzlu dedem:)

hasret

Well-known member
illailayh ' Alıntı:
bir hafta falan kaldı elazıgda nasip oldu gördük konustuk necmi abiyle sizlerede görmnek nasip olur inş gerrcekten nurr yuzlu dedem:)
hadi ya aşk olsun öldürcem seni bana hic anlatmadın :mad:
bari adres,msn,tlf numarası falan aldın mı ;D

hulusi

Well-known member
biliyorum abiyi çok güzeller..Rabbim sayılarını artısın inş..benım kendı görüşüm yukarda yazılan fıkralar vs bilmiyorum beni rahatsız etti..özelliklede ilk yazılan..yanı bizim hassas oldugumuz doğrulara zıt..ama lütfen gönul koymayın bu benım görüşüm..hakkınızı helal edin dua ile..

hasret

Well-known member
vakar ' Alıntı:
sen bakma şualara o uçmuş illailayh ;D
Ne yapayım yaradılışımız itibariyle onlarla birebir görüşemiyoruz,msn de dedim görüsek ;D(tabiki buda latife)
hani vakar sen latifeden anlamazsın belirtem dedim ;D
Bu arada rasulullah bugün gelseydi ben onuda göremiycek,sohbetinde bulunamıyacak mıydım :'(

hulusi ' Alıntı:
biliyorum abiyi çok güzeller..Rabbim sayılarını artısın inş..benım kendı görüşüm yukarda yazılan fıkralar vs bilmiyorum beni rahatsız etti..özelliklede ilk yazılan..yanı bizim hassas oldugumuz doğrulara zıt..ama lütfen gönul koymayın bu benım görüşüm..hakkınızı helal edin dua ile..

estf.Abi sizde haklısınız saygı duyarız._________________________________________________vakar bana herzaman ki gibi baksan işim var senlen.

berraksu

Member
Temel'in Vasiyeti

Yolculuktan dönen Idris, kahvede oturanlara sordu :
- Yahu pizum Temel nasil öldi?
- Kalpten cittu, dediler.
- Vasiyetu filan var miydu?
- Var idu. "Beni denize gömün" demis idu.
- Cömdünüz mü?
- Cömdük amma, mezarinu kazarken çok kayip verduk...

illailayh

Active member
Temel'in Vasiyeti

berraksu ' Alıntı:
Yolculuktan dönen Idris, kahvede oturanlara sordu :
- Yahu pizum Temel nasil öldi?
- Kalpten cittu, dediler.
- Vasiyetu filan var miydu?
- Var idu. "Beni denize gömün" demis idu.
- Cömdünüz mü?
- Cömdük amma, mezarinu kazarken çok kayip verduk...
;D ;D
;D ;D ;D