Temel Fıkraları

Yaakarii

Member
Temel iyice yaşlanmış, yaş doksan beş olmuş. Bir gün Azrail çıkagelmiş. Temel, ' Ne yapsam da paçayı yırsam' diye düşünmeye başlamış. 'Hah buldum. Çocuk taklidi yapayım, beni tanımasın demiş' Azrail iyice yaklaşınca başlamış ağlamaya:
Ingaa! Ingaa!
Azrail Temel'in kulağına eğilmiş ve şöyle demiş:
- Atta! Atta!

Vakar

Member
Yaakarii ' Alıntı:
Temel iyice yaşlanmış, yaş doksan beş olmuş. Bir gün Azrail çıkagelmiş. Temel, ' Ne yapsam da paçayı yırsam' diye düşünmeye başlamış. 'Hah buldum. Çocuk taklidi yapayım, beni tanımasın demiş' Azrail iyice yaklaşınca başlamış ağlamaya:
Ingaa! Ingaa!
- Atta! Atta!

ee ben hiç bişi anlamadım ^o) ^o)_________________________________________________peyyyyyyyyyyyyyyi teraki etim ;D

Yaakarii ' Alıntı:
Ingaa! Ingaa!
- Atta! Atta!

:D :D :D
uyduran cevabi iyi uydurmus, ama su Mubarek Azraille bu kadar dalga gecilmezki... ::) fikralara baska karakter mi yok ? :angel:

huzurum

Member
FEMİNİST FADİME

Dünya Feministler Kongresinde konusmacilar görüs belirtmektedir. Amerikali bir hanim söyle der:
-Ben iyi bir sirketin genel müdürüyüm. Artik alisveris yapmaktan biktim. Kocama "bundan sonra alisverisleri sen yap" dedim. Baktim, birinci gün orali olmadi, ikinci gün orali olmadi, üçüncü gün yapti...
Alman konusmaci:
-Ben iyi bir sirkette üst düzey yöneticiyim. Bir gün kocama "ben artik bulasikla ilgilenmekten biktim, biraz da sen yika" dedim. Birinci gün yapmadi, ikinci gün yapmadi, baktim üçüncü gün yapmis...
Fadime kürsüye çikmis:
-Ben kendumi bildum bileli temizlikçiyim. Geçen gün Temel'e "ben artuk çamasir yikamayrom mahvoldum, biraz da sen yika" dedum. Birinci gün göremedum, ikinci gün göremedum, üçüncü gün gözüm yavas yavas görmeye basladi... :laugh:

Sergerdan

Well-known member
FEMİNİST FADİME

Saol Huzurum abi,çorbada benim de tuzum olsun. :angel:

ülke sevgisi... Bir alman bir fransız bide bizim temel gizli bi örgüt tarafından yakalanırlar.ve bunlara sorulur
-ÜLKENİMİ DAHA ÇOK SEVİYOSUN YOKSA KARINIMI?
İlk önce alman'a sormuşlar alman tabii ki
-ülkemi demiş.
-tamam demişler al şu silahı içerde karın var git öldür.
alman girmiş içeri 5 dakka sonra çıkmış ne oldu demişler
-vuramadım karımı daha çok seviyomuşum demiş.
fransıza sormuşlar
fransız
-ülkemi demiş tamam al şu silahı gir odada karın var öldür demişler.fransız da öldüremeden çıkmış
-karımı daha çok seviyomuşum demiş.
sıra temele gelmiş temelde
-ülkemi seviyorum demiş al şu silahı içerde karın var git öldür demişler temel içeri girmiş
15 dakka sonra içerden TAK-TUK-ÇAT-ÇUT sesler gelmiş temel dışarı çıktığında sormuşlar
-ne oldu bu kadar kaldın demişler
temelde
-ne olacak verdiğiniz silah kuru sıkı çıktı bende sandalyeyle kafasını kırdım demiş.

Vakar

Member
FEMİNİST FADİME

yeterrrrrrrrrrrrrr bizimkiler kahkahlarıma sinir olmaya başladılar
en kömik fıkra yarışmasımı var benim haberim yok

huzurum

Member
FEMİNİST FADİME

ALIN BİR TEMEL DAHA

Trafik memurları bir gün, trafik kontrolü yapıyorlarmış. Karşıdan gelen Temel ile Fadime’yi gören komiser hemen arabayı durdurmuş. İkisini de emniyetkemeri takılmış görünce,

- Ya beyefendi bu gün yaptığımız kontrolde tek emniyet kemerini takan çift sizsiniz, bu yüzden size 500 milyon ödül veriyoruz der. "Ama merak ettik bu parayla ne yapacaksınız. Temel sevinçle

- "Ne yapacağım hemen gidip kendime bir ehliyet alacağum der. Komiser şaşkın şaşkın

- "Ne ehliyetiniz yok mu der, Fadime olayı toparlamak için, kusura bakmayın memur bey temel içince ne dediğini bilmez” der. Komiser daha da şaşkınlıkla

- "Ne bir de içkili misiniz diye haykırır. Arkadan yaşlı adam öne atılır ve

- "Ben demiş idum çalıntı arabayla yola çıkmayalum başumuza bi iş gelir diye. Komiser neye uğradığını şaşırmışken, bagajdan atlayan İdruste koşa koşa gelerek

- "Ne oldi geçtuk mi sınırı"der. :laugh: :laugh: :laugh:

illailayh

Active member
din dersi öğretmeni

istiğna ' Alıntı:
est.siz daha süpersiniz

;D :p :angel: :laugh:_________________________________________________size sıcagı sıcagına fıkra gibi bişey yeni anlattı babam ;)

cami imamıyla cemaaten bir amca beraber cıkmıslar namazdan.. ilerlerken amca, hocam demiş şeytan dioki hocaya şöle bi tokat at napayım:) aman dio hoca hiç şeytana uyulur mu?? biraz suskunluktan sonra amca tekrar hocam dio şeytan şu hocaya 100 ytl ver dio napayım:) hoca ne dese iyi ee arada şeytana uymak gerekirr ;D

Sergerdan

Well-known member
din dersi öğretmeni

illailayh ' Alıntı:
;D :p :angel: :laugh:_________________________________________________size sıcagı sıcagına fıkra gibi bişey yeni anlattı babam ;)

cami imamıyla cemaaten bir amca beraber cıkmıslar namazdan.. ilerlerken amca, hocam demiş şeytan dioki hocaya şöle bi tokat at napayım:) aman dio hoca hiç şeytana uyulur mu?? biraz suskunluktan sonra amca tekrar hocam dio şeytan şu hocaya 100 ytl ver dio napayım:) hoca ne dese iyi ee arada şeytana uymak gerekirr ;D
Ya tamam artık benim kanaatim Elazıglılara karşı iyice perçinleşti eşarp davasından sonra.Hocası bile uyanık :)