oylemi, cok sevindimbizimde bu defa birinci olma sansimiz var yani
![]()
Katılıp sonucu şimdiden belirlemeyeyim en iyisi![]()
Kaybedecegimizi hissettigim anda, seni bizim gruba kaydiririz, e malum hizli cuz de okuyormussunbu defa nedense senin birinci olman için sevinmek gelmiyor içimden...
sen ve ekibine başarılar dilemiyorum velhasıl...![]()
Kaybedecegimizi hissettigim anda, seni bizim gruba kaydiririz, e malum hizli cuz de okuyormussuncezayi paylasiriz artik
senin grupta fasafiso var bir haftada tarihceyi bitirmis, on gunde kulliyati hatm eder ohayatta gelmem...![]()
sen beni kaybettin bir defa artık cezalarını git grubunla üleş...:005:
senin grupta fasafiso var bir haftada tarihceyi bitirmis, on gunde kulliyati hatm eder osizin kazanacaginiz kesin gibi gorunuyor :045:
Kardes boyle Şok itiraflar yapma forumda,Grubundakiller toplanip seni dovmeye gelirse, Fezapilotu kurtar demeyesinHenuz neredeyse hic denecek kadar okuyabildim. Yogunduk bu ara. Insallah yarindan itibaren baslariz.
10 gun,hadi inşaAllah...:dft003:
bir hafta değil mi süre...en son baktım bir hafta yazıyor..?
oylemi, cok sevindimbizimde bu defa birinci olma sansimiz var yani
![]()
Henuz neredeyse hic denecek kadar okuyabildim. Yogunduk bu ara. Insallah yarindan itibaren baslariz.
10 gun,
19undan 23 hazirana kadar , sonra ver elini Trabzondimi ebrar
Bende bizim grup neler yapıyor acaba derkenee bunu gördüm...Ne desem bilemedimki lal oldum....:031:
maşallah,sizi bizim gruba alalım bidahakindeS.A Feza abi bende katılmak isterdim kampa ama hem geç kaldım ve nasıl oalcak benim günlük risale okumalarım var biz 4 aya yakın külyatı bitiriyoruz okumalarımdan hariçmi olacak bu yarışma okumaları,afınıza sığınıyorum?formatınız çok güzel allah razı olsun allah daim etsin.
S.A Feza abi bende katılmak isterdim kampa ama hem geç kaldım ve nasıl oalcak benim günlük risale okumalarım var biz 4 aya yakın külyatı bitiriyoruz okumalarımdan hariçmi olacak bu yarışma okumaları,afınıza sığınıyorum?formatınız çok güzel allah razı olsun allah daim etsin.
öyle mi o halde beni gruptan afaroz edin yahut derste okuduklarımızı da sayfa sayısına ekleyelim mi
ben iki gündür bi oturmadım yafubari oradan bişeyler olar
Senin lal halini duŞunemiyorum bardakBende bizim grup neler yapıyor acaba derkenee bunu gördüm...Ne desem bilemedimki lal oldum....:031:
19 undan 23 üne kadar 10 gün az değil mi? Biraz uzatsak 28 ine kadar olmaz mı?![]()
Masallah barekallahFarkı kapatmazsan elime alırım he kızılcık sopamı....:027::027:
hüsnü_nur kardes istediginiz yerden baslayabilirsiniz okumaya, kendi programinizdanda devam edebilirsiniz, (sahsi okumalarinizdan, cetelelerinizden haric degil yani )S.A Feza abi bende katılmak isterdim kampa ama hem geç kaldım ve nasıl oalcak benim günlük risale okumalarım var biz 4 aya yakın külyatı bitiriyoruz okumalarımdan hariçmi olacak bu yarışma okumaları,afınıza sığınıyorum?formatınız çok güzel allah razı olsun allah daim etsin.