TEVHID AILESI OKUMA KAMPINDA 2 :Var misin Yok musun?

ebrar172

Talebe
Kaybedecegimizi hissettigim anda, seni bizim gruba kaydiririz, e malum hizli cuz de okuyormussun :) cezayi paylasiriz artik

hayatta gelmem...
icon10.gif

sen beni kaybettin bir defa artık cezalarını git grubunla üleş...:005:

FaKiR

Meþveret Bþk.
Henuz neredeyse hic denecek kadar okuyabildim. Yogunduk bu ara. Insallah yarindan itibaren baslariz.
Kardes boyle Şok itiraflar yapma forumda,Grubundakiller toplanip seni dovmeye gelirse, Fezapilotu kurtar demeyesin:D
hadi inşaAllah...:dft003:
bir hafta değil mi süre...en son baktım bir hafta yazıyor..?
10 gun,
19undan 23 hazirana kadar , sonra ver elini Trabzon :) dimi ebrar

S.A Feza abi bende katılmak isterdim kampa ama hem geç kaldım ve nasıl oalcak benim günlük risale okumalarım var biz 4 aya yakın külyatı bitiriyoruz okumalarımdan hariçmi olacak bu yarışma okumaları,afınıza sığınıyorum?formatınız çok güzel allah razı olsun allah daim etsin.

Kýrýk Testi

Well-known member
S.A Feza abi bende katılmak isterdim kampa ama hem geç kaldım ve nasıl oalcak benim günlük risale okumalarım var biz 4 aya yakın külyatı bitiriyoruz okumalarımdan hariçmi olacak bu yarışma okumaları,afınıza sığınıyorum?formatınız çok güzel allah razı olsun allah daim etsin.
maşallah,sizi bizim gruba alalım bidahakinde;),kaptırmıyalım sizi :)

Huseyni

Müdavim

Her zamanki okumalarınızı dahil edebilirsiniz, ayrıca olmasına gerek yok. 2 gün önce nerde olduğunuzu biliyorsanız (okumalarda) o kısmı start alırsınız. Fakat gruplarda yer kalmadı sanırım. Bu 10 günlük program bitişinden sonra bir sonraki kampta en başa yazar sizi Feza abim.

FaKiR

Meþveret Bþk.
öyle mi o halde beni gruptan afaroz edin yahut derste okuduklarımızı da sayfa sayısına ekleyelim mi :p
ben iki gündür bi oturmadım yafu :( bari oradan bişeyler olar

hocam, derste, okulda, yolda, otobuste kisacasi nerde olursa olsun butun okumalarinizi dahil edebilirsiniz...:)

Bende bizim grup neler yapıyor acaba derkenee bunu gördüm...Ne desem bilemedimki lal oldum....:031:
Senin lal halini duŞunemiyorum bardak :p

19 undan 23 üne kadar 10 gün az değil mi? Biraz uzatsak 28 ine kadar olmaz mı? :D
:D Ayin 23nde biletlerde kampanya varmis abi, o yuzden iki gundur heryere 23 23 diye yazip dolasiyorum, ama ebrar beni anlamistir :) diye umid ediyorum.

Farkı kapatmazsan elime alırım he kızılcık sopamı....:027::027:
Masallah barekallah :) Sen kampin aşçı degilde gardiyani olarak alalim bence :)

hüsnü_nur kardes istediginiz yerden baslayabilirsiniz okumaya, kendi programinizdanda devam edebilirsiniz, (sahsi okumalarinizdan, cetelelerinizden haric degil yani )
bu arada Mevt nickli kardesimizden henuz cevap alamadik, gitti o galiba,
sizde katilirsaniz bizi memnun edersiniz
Selam ve dua ile....