ah ebrar ahh aynı derneğe üyeyiz die seviniyodum... meğer sende 15 yıldır bizi arkamızdan vururmuşşun![]()
yok eymen ben ruhen sizin yanınızdayım yahu ...
daha 15 seneye giremedik inş bu senenin sonunda 15 sene olacak ...
ah ebrar ahh aynı derneğe üyeyiz die seviniyodum... meğer sende 15 yıldır bizi arkamızdan vururmuşşun![]()
MAŞAALLAH ebrar ablamız ne güzel ALLAH NİCE 15 SENELERİNİZİ BÖYLE HUZURLU VE MUTLU KILSIN İNŞAALLAH
açıkçası şaşırmadım diyemem 15 yaş
ama sonrasını okuyunca MAŞAALLAH dedim
![]()
Amin nurhadimi amin güzel duanıza... bunca sene Rabbim hep mutluluk huzur verdi elhamdülillah...ömrüm eşimle başladı, onunla son bulacak inşaallah..en büyük duam kurban olduğum Allahım ;onu bana bağışlasın... o herşeyin en güzeline layık...
dilerim Allah sizide en az benim kadar, hatta mümkünse bendende mesut etsin emii...![]()
ALLAH RAZI OLSUN AAAAAAAMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN
bu ne içli amin böle maşallah benden de aynısı olsun![]()
olsun olsun...genelde dualarımın kabul olduğu söylenir...bikaç seneye kalmaz bütün forum evlenir ...
ama duama amin diyenler en evvela evlenecekler inş fezaya haber verin gelsin amin desin çabuk...![]()
demez o, daha akademik kariyer yapıp ülkeye başbakan olacak 35 e kadar amin demez bu duaya![]()
olsun olsun...genelde dualarımın kabul olduğu söylenir...bikaç seneye kalmaz bütün forum evlenir ...
ama duama amin diyenler en evvela evlenecekler inş fezaya haber verin gelsin amin desin çabuk...![]()
aman yahu nisadan başbakanmı olur...bir tane oldu başımıza gelmeyen kalmadı ikincisini kaldıramaz bu millet...![]()
sen bu duayi bi kac sene sonra tekrarla ebrar sonra amin deriz olurmu?
simdi hemen evlenmek isteyenlerin sirasini almis olmayalim,
Bu arada nurhadimi ve Tarihciii,
ikinizde cok kucuksunuz bi kac sene daha bekleyin bakim![]()
nurhadiminin yaşını bilmiyorum; ama Tarihcinin neresi küçük yahu feza...
amma yaptın haa...![]()
dimi ya ebrar, bu feza beni ne sanıyor yahu ben hulusi abiden sonra tezkere almış adamım15 yaşında evlenmiş birine bunlar daha küçük diyor feza
yahu 15 inde evlenmiş biri sana bu konuda destek olur mu feza
![]()
sorma Tarihci ya, bizde kalkmis kimden destek bekliyoruz
ebrar bu son aciklamalarin forumu sarsmiŞ bi durumda,
çabuk toparlaman lazim durumu ,
yoksa az onceki duanin kabul olsa ihtimali çok yuksek![]()
etme eyleme ebrar, BEN DAHA KUCUGUMMM,ha ha ha...
geçmiş olaa feza...amin de bari artık çok geçççç...![]()
etme eyleme ebrar, BEN DAHA KUCUGUMMM,
gel sunun ortasini bulalim, bi kac sene sonra sen duani tekrarla ben o zaman min derim olurmu?
HEM BEKARLIK SULTANLIKTIR DERLER![]()
sen inanma onu diyenlere yahu...hiç bekar sultan olurmu...imkanı yok...
kesin o lafı EKKD üyelerinden biri demiştir...yada EKED üytelerinden biridir...![]()
ewlenince de yıkanıyo bulaşık
hem bence bekarlık daha rahat
oh karışanın edenin yok kı9skançlık eden yok
nereye gittin ne ettin diyenin yok
rahat rahat hizmet edersin temizlik yaparsın uyursun alışveriş yaparsın kamplara katılırsın
medrese de kalırsın
bunlar ewlenen bayanların çok azında oluyo
onun için bence keyfini çıkarmak lazım
ewlenince de yıkanıyo bulaşık
hem bence bekarlık daha rahat
oh karışanın edenin yok kı9skançlık eden yok
nereye gittin ne ettin diyenin yok
rahat rahat hizmet edersin temizlik yaparsın uyursun alışveriş yaparsın kamplara katılırsın
medrese de kalırsın
bunlar ewlenen bayanların çok azında oluyo
onun için bence keyfini çıkarmak lazım