Türk Erkeğini Koruma Deneği..

Tarihci

Marmara Tarih
yahu ebrar ın ki de bir şey mi,, benim babamlar annemi istedikleri gün annem okuldan eve önlüğüyle gelmiş 5. sınıf önlüğü :)

hulusi abi, Efendimizin hadis i var, erkenden evlenin diye, bir de ben ümmetimin sayıca çokluğuyla övüneceğim diye hadisi var,

fazla düşünmeye meydan verilmemiş zaten :)

ebrar172

Talebe
MAŞAALLAH ebrar ablamız ne güzel ALLAH NİCE 15 SENELERİNİZİ BÖYLE HUZURLU VE MUTLU KILSIN İNŞAALLAH

açıkçası şaşırmadım diyemem 15 yaş
ama sonrasını okuyunca MAŞAALLAH dedim
:)

Amin nurhadimi amin güzel duanıza... bunca sene Rabbim hep mutluluk huzur verdi elhamdülillah...ömrüm eşimle başladı, onunla son bulacak inşaallah..en büyük duam kurban olduğum Allahım ;onu bana bağışlasın... o herşeyin en güzeline layık...

dilerim Allah sizide en az benim kadar, hatta mümkünse bendende mesut etsin emii...:)

nurhadimi

üye Sorumlusu
Amin nurhadimi amin güzel duanıza... bunca sene Rabbim hep mutluluk huzur verdi elhamdülillah...ömrüm eşimle başladı, onunla son bulacak inşaallah..en büyük duam kurban olduğum Allahım ;onu bana bağışlasın... o herşeyin en güzeline layık...

dilerim Allah sizide en az benim kadar, hatta mümkünse bendende mesut etsin emii...:)

ALLAH RAZI OLSUN AAAAAAAMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN

FaKiR

Meþveret Bþk.
olsun olsun...genelde dualarımın kabul olduğu söylenir...bikaç seneye kalmaz bütün forum evlenir ...:p

ama duama amin diyenler en evvela evlenecekler inş fezaya haber verin gelsin amin desin çabuk...:D:D:D

sen bu duayi bi kac sene sonra tekrarla ebrar sonra amin deriz olurmu?:)
simdi hemen evlenmek isteyenlerin sirasini almis olmayalim,:p

Bu arada nurhadimi ve Tarihciii,
ikinizde cok kucuksunuz bi kac sene daha bekleyin bakim:cool::cool::p

FaKiR

Meþveret Bþk.
dimi ya ebrar, bu feza beni ne sanıyor yahu ben hulusi abiden sonra tezkere almış adamım :p 15 yaşında evlenmiş birine bunlar daha küçük diyor feza :) yahu 15 inde evlenmiş biri sana bu konuda destek olur mu feza :p

sorma Tarihci ya, bizde kalkmis kimden destek bekliyoruz:p

ebrar bu son aciklamalarin forumu sarsmiŞ bi durumda,
çabuk toparlaman lazim durumu ,
yoksa az onceki duanin kabul olsa ihtimali çok yuksek:eek::D

nurhadimi

üye Sorumlusu
ewlenince de yıkanıyo bulaşık

hem bence bekarlık daha rahat

oh karışanın edenin yok kı9skançlık eden yok
nereye gittin ne ettin diyenin yok
rahat rahat hizmet edersin temizlik yaparsın uyursun alışveriş yaparsın kamplara katılırsın
medrese de kalırsın

bunlar ewlenen bayanların çok azında oluyo

onun için bence keyfini çıkarmak lazım

Tarihci

Marmara Tarih

rahat rahat hizmet edersin temizlik yaparsın uyursun alışveriş yaparsın kamplara katılırsın
medrese de kalırsın

yahu ümmeti Muhammed in sayısını arttırmak devlete asker ve gelin yetiştirmek de hizmettir.. :) müslüman evladı yetiştirmek vs vs vs..

ebrar172

Talebe

medrese de kalırsın

nurhadimi çok güldüm yahu...:D:D:D

rahat rahat temizlik edersin,uyursun,alışveriş yaparsın...bunlar ne mübarek...

bunları evlenince yapamazsın diyen kim...:p

nazi kampıyla karıştırdınız heralde,galiba,sanursam....:D:D:D