Türk Erkeğini Koruma Deneği..

ebrar172

Talebe
bunu ebrar bilir, merih te bilir aslında şaban filmleri izleyen herkes duymuştr ama hatırlayan çıkacak mı bakalım..

HA HA HA...:D:D:D:D:D

ya koptum gülmekten Tarihci Allah iyiliğinizi versin emi...:D:D

EKKD... vallahide viliyorum doğru tahmin etmiş...iyide millet siz nasıl bilmezsiniz ...:p

E.K.K.D....yaniiii...

Evde Kalmış Kızlar Derneği....

ya çok güldüm hay yarabbim...:):)

eymen

Active member
buldum, kaydetmişim.. :)

Hizmet kızının vazgeçilmez çekerleri..
Aşk ile falem ennehu'dan sonda lailaheillallah çeker..
Hedeflerine ulaşamadığnda derinden bir ahh çeker..
kızdığında tövbe estağfirullah çeker..maklubenin yanına yoğurt çeker.. :D
çayın yanında canı muhabbet çeker.. :)....
b mesaj da HKKD tarafından (hizmet kızını koruma derneği) gönderilmştr.. :)

BU ÇEKERLER BENİ DAHA ÇOK ÇEKTİ ALLAH RAZI OLSUN NERDEN BULDUN BU CEVAPLARI YAF HUVE

huve

Well-known member
BU ÇEKERLER BENİ DAHA ÇOK ÇEKTİ ALLAH RAZI OLSUN NERDEN BULDUN BU CEVAPLARI YAF HUVE

boş durulmuyor çok şükür, can sıkıntılarında dahil kafalar hizmetle meşgul..
böyle şeyler ortaya çıkıyor.. :)
sağolsunlar.. gelmişti bana, aylar önce telefonuma kaydetmiştim lazım olur diye.. :) çok iyi hakikaten..

nurhadimi

üye Sorumlusu
HA HA HA...:D:D:D:D:D

ya koptum gülmekten Tarihci Allah iyiliğinizi versin emi...:D:D

EKKD... vallahide viliyorum doğru tahmin etmiş...iyide millet siz nasıl bilmezsiniz ...:p

E.K.K.D....yaniiii...

Evde Kalmış Kızlar Derneği....

ya çok güldüm hay yarabbim...:):)

:D:D:D

evde kalmış kızlar derneği

ay çok hoş çok güldüm

ALLAH sizi güldürsün

ebrar172

Talebe
ebrardan sok itiraflar:eek::eek:,
ebrar ne diyeysun usagum, gercekten 15indemi evlendin?:)

evet fezacım 15 yaşında evlendim...:)
vede 14 yıllık evliyim çok şükür...bu senenin sonunda 15 inci senemiz olacak inşaallah...Rabbime sonsuz hamd-ü senalar olsunki eşimle benim yollarımmı buluşturmuş ve bizi birbirimize nasip etmiş...

bunca yıl nasıl geçti hiç ama hiç anlamadım..çünkü öyle bir insanla evliyimki bir gün gönlümü kırmadı veya beni sükut-u hayale uğratmadı o benim ...Rabbim onu cennet köşkleriyle ,bahçeleriyle ödüllendirsin...tabiki bende yanında olayım...:D:D

velhasıl EKKD üyesi olmam imkansız;bazılarına duyurulur...:p

FaKiR

Meþveret Bþk.
evet fezacım 15 yaşında evlendim...:)
vede 14 yıllık evliyim çok şükür...bu senenin sonunda 15 inci senemiz olacak inşaallah...Rabbime sonsuz hamd-ü senalar olsunki eşimle benim yollarımmı buluşturmuş ve bizi birbirimize nasip etmiş...

bunca yıl nasıl geçti hiç ama hiç anlamadım..çünkü öyle bir insanla evliyimki bir gün gönlümü kırmadı veya beni sükut-u hayale uğratmadı o benim ...Rabbim onu cennet köşkleriyle ,bahçeleriyle ödüllendirsin...tabiki bende yanında olayım...:D:D

velhasıl EKKD üyesi olmam imkansız;bazılarına duyurulur...:p
15 sene sonra hala es hakkinda bu sekilde konusulabiliyormus demek:)
ne denirki simdi buna, MASAALLAH,:) ebrar ablam ,
Rabbim saadetinizi daim etsin insallah

ebrar172

Talebe
15 sene sonra hala es hakkinda bu sekilde konusulabiliyormus demek:)
ne denirki simdi buna, MASAALLAH,:) ebrar ablam ,
Rabbim saadetinizi daim etsin insallah

Amin fezacım amin...Allah herkese kendi sevdiği kulları sevmeyi nasip etsin...ehl-i iman kullarla karşılaştırsın...ve bütün kardeşlerime mutlu huzurlu bir ev ,bir evlilik ve bir hayat ihsan etsin....:)

hulusi

Well-known member
Amin fezacım amin...Allah herkese kendi sevdiği kulları sevmeyi nasip etsin...ehl-i iman kullarla karşılaştırsın...ve bütün kardeşlerime mutlu huzurlu bir ev ,bir evlilik ve bir hayat ihsan etsin....:)
Amin ecmain ne güzel dua Allah sevdigi kulları sevdirsin..maşallah ebrar kardeşim çok ifşa etmeyin nazarları cezbeder Allah korusun..dünya ahiret ailenızle hayır üzerine beraber kılsın Rabbim..amin

Tarihci

Marmara Tarih
tühh baltayı sağlam taşa vurduk :) tamam forum sakinleri teknik bir hatadan dolayı ebrar ismi yazılmış ama kendisi ne kurucu üyedir ne de pasif üye.. :)

şimdi burdan erken evlenmeye karşı arkadaşlara sesleniyorum:::::

15 gibi çok erken bir yaşta evlenip böyle mutlu olan ve olmaya devam eden insanlar var..

ey gencler erkenden evleniniz, evlenemeyenleriniz oruc tutsunlar çünkü oruç şehveti kırar.. hadis i şerif

ebrar172

Talebe
Amin ecmain ne güzel dua Allah sevdigi kulları sevdirsin..maşallah ebrar kardeşim çok ifşa etmeyin nazarları cezbeder Allah korusun..dünya ahiret ailenızle hayır üzerine beraber kılsın Rabbim..amin

katılıyorum hulusi.nazar mevzusundan çok zaman muzdarip oluyoruz.başımıza gelmiş birçok hadise oldu.ama Rabbime şükür dua ve çok kuran okumak her derde deva.yinede hulusi kardeşim çok haklı...Maaşallah diyin bakiim hepiniz..:)

ebrar172

Talebe
tühh baltayı sağlam taşa vurduk :) tamam forum sakinleri teknik bir hatadan dolayı ebrar ismi yazılmış ama kendisi ne kurucu üyedir ne de pasif üye.. :)

şimdi burdan erken evlenmeye karşı arkadaşlara sesleniyorum:::::

15 gibi çok erken bir yaşta evlenip böyle mutlu olan ve olmaya devam eden insanlar var..

ey gencler erkenden evleniniz, evlenemeyenleriniz oruc tutsunlar çünkü oruç şehveti kırar.. hadis i şerif

ha ha ha...dedim dimi ben üye falan olamam..:p

vallahi zamanında bende karşıydım; erken evlenmeye bile değil evlenmeye karşıydım..çok büyük konuşuyodum..fakat Rabbim dediki al bakalım büyük konuştun; kalbin şöyle bir yansın, şöyle gözün görmez ,dilin söylemez olsun...ve o konuşmalar masal oluverdi..:D:D

hulusi

Well-known member
ya hu mubarek kardeşim zamanında dediginiz hangi zaman çok bi zaman yaşamadan izdivac etmişsiniz maşallah...latife bi yana sizin düşüceniz nedir erken evlilik hakkında?

nurhadimi

üye Sorumlusu
MAŞAALLAH ebrar ablamız ne güzel ALLAH NİCE 15 SENELERİNİZİ BÖYLE HUZURLU VE MUTLU KILSIN İNŞAALLAH

açıkçası şaşırmadım diyemem 15 yaş
ama sonrasını okuyunca MAŞAALLAH dedim
:)