kardes eger benim sikayetim olursa direk arayip söylüyorum kimseyi zan altinda birakmiyorum siz bütün herkesi zan altinda biraktiniz herhalde bu yüzden tepki aldiniz.buradaki bana karşı bütün yazanlar benim düşüncemi doğruladılar
ben ne demiştim kişiler tarafkiri oldukları bir grubun yanlışlarını görmezler yazdım
ve kimse göremedi...
demekki doğru düşünüyormuşum
neyse bu konu fazla uzadı zaten cezada almışım
Fil karıncanın önüne geçmişte, karınca akşam oldu demiş.. bilmem anlatabildim mi..
bakın hiçbiriniz anlamak için bir adım atmıyorsunuzkardes eger benim sikayetim olursa direk arayip söylüyorum kimseyi zan altinda birakmiyorum siz bütün herkesi zan altinda biraktiniz herhalde bu yüzden tepki aldiniz.
Fil karıncanın önüne geçmişte, karınca akşam oldu demiş.. bilmem anlatabildim mi..
bakın hiçbiriniz anlamak için bir adım atmıyorsunuz
ben tepki çeketiğim cümleyi bi daha yazıyorum:
"herkes cemaat te kalıyor fakat her doğruyu görmüyorlar"
ama herkes takılmış bir yere ne denmek istendiğini görmemek için elinden geleni yapıyor
SeYeLaN ve FeYeZaN kardeş, buraya kadar defalarca aynı sözleri söylemişsiniz zaten ve diyelim ki kimse anlamıyor ya da anlamak istemiyor. O zaman sizin ısrarla anlatmaya çalışmanızdaki sebep nedir? Bırakın isteyen istediği gibi değerlendirsin. Fikir ve görüşlerinizi zaten belirtmişsiniz. Aynı yerde dönüp dolanmaya gerek var mı sizce?
ama nedense bizim düşüncelerimizin karşıtı düşüncelere hiçbir uyarı gelmiyor.gelen uyarı ve cezalar hep eleştiren tarafta.
neyse madem COCOCOLA reklamının dile getirmemizden rahatsız oldunuz , bana cevap hakkı doğmadıkça yeni bir mesaj yazmayacağım...
Allah her müslümanı doğruluktan yana eylesin,batılı hak göstermeye çalışmaktan korusun.
ikisi de hezeyan içinde olan bu -kendi ifadeleriyle- karakoyunlar, herkesi tunç bilip kendilerini altın sanıyorlar..
Sanıyorlar ki kendilerinden başka kimse sorgulamıyor, ne denirse inanıyor herkes.... bir de doğruyu dile getirme adına varsın adımız şuna buna çıksın biz yinede doğruyu savunuruz havalarına atıyorlar kendilerini.. bu da bu çıkıntılıklarının üstünü örtme şekli herneyse..
Sayın forum sakinleri biz bir şeyin sebebini hikmetini bilmiyorsak bu o işin yanlış olduğuna delalet değildir. Siz zannediyor musunuz ki o reklam istenilerek yayınlanmış.. Bu şuna benziyor, ülkemizde petrol var herkes biliyor ama çıkarmıyoruz niye elimizi kolumuzu tutan mı var? Hayır yok ama malesef bazı başka şeyler var... o yüzden zamanını bekliyoruz..
Her şeyin bir zamanı zemini var.. bir zamanlar gazteye mercedesten bedava reklam almak için uğraşıyorlardı da mercedes size verecek reklamımız yok diyordu.. şimdi ise merdeces reklam vermek için sıra bekliyor.. bu küçük bir ip ucu anlayabilenlere..
Her şeyin sırası var, bu günler bu zamanlar biraz daha diş sıkma zamanları biraz daha sabretme zamanlarıdır.. gün gelecek bu coca cola reklamımızı yayınlayın diye yalvaracak.. meselelere etraflı bir şekilde uzaktan bakarsanız daha geneli ve gidişatı daha rahat görebilirsiniz.. bu laflarım heyezandakilere değil onların idraksizliği neticesinde insanların aklını bulandırmak için açtıkları bu yolda aklı bulanan veya bulanmaya yakın olan arkadaşlaradır.
Daha açıklama sormayın açıklanacak kadarı açıklanmıştır bilenler zaten bilir bilmeyenler ve anlamayanların da yolları açık olsun..
önceliklle su-i zannın için çok teşekkür ederim.çok hoş(?) olmuş.ikisi de hezeyan içinde olan bu -kendi ifadeleriyle- karakoyunlar, herkesi tunç bilip kendilerini altın sanıyorlar..
Sanıyorlar ki kendilerinden başka kimse sorgulamıyor, ne denirse inanıyor herkes.... bir de doğruyu dile getirme adına varsın adımız şuna buna çıksın biz yinede doğruyu savunuruz havalarına atıyorlar kendilerini.. bu da bu çıkıntılıklarının üstünü örtme şekli herneyse..
nasıl yayınlandı peki gece hackerler siteyi basıp yayınlarımı değiştirdiSayın forum sakinleri biz bir şeyin sebebini hikmetini bilmiyorsak bu o işin yanlış olduğuna delalet değildir. Siz zannediyor musunuz ki o reklam istenilerek yayınlanmış..
kardeş seninde dediğin gibi günde 800bin satan bir gazeteye ilan vermek için TÜRKİYEde yüzlerce firma yarışıyor.acaba neden diğer TÜRK firmalarına değilde coca cola?Bu şuna benziyor, ülkemizde petrol var herkes biliyor ama çıkarmıyoruz niye elimizi kolumuzu tutan mı var? Hayır yok ama malesef bazı başka şeyler var... o yüzden zamanını bekliyoruz..
Her şeyin bir zamanı zemini var.. bir zamanlar gazteye mercedesten bedava reklam almak için uğraşıyorlardı da mercedes size verecek reklamımız yok diyordu.. şimdi ise merdeces reklam vermek için sıra bekliyor.. bu küçük bir ip ucu anlayabilenlere..
yalvarmasına gerek yok bence zaten veriyor hemde tam boy ve mutluluğa kapak açın şeklinde(?)Her şeyin sırası var, bu günler bu zamanlar biraz daha diş sıkma zamanları biraz daha sabretme zamanlarıdır.. gün gelecek bu coca cola reklamımızı yayınlayın diye yalvaracak..
ben gazetenin genel gidişatına değil.böyle islami(genel gidişatı burada gayet iyi açıklıyorum"islami") bir gazetenin bu reklamı neden verdiğini sordum.hata olduğunu söyledim.meselelere etraflı bir şekilde uzaktan bakarsanız daha geneli ve gidişatı daha rahat görebilirsiniz..
sen beni tanımadan idraksizliğimi ve heyezanda olduğumu söyledin ya acaba kul hakkı varmıdır içinde bilmiyorum?bu laflarım heyezandakilere değil onların idraksizliği neticesinde insanların aklını bulandırmak için açtıkları bu yolda aklı bulanan veya bulanmaya yakın olan arkadaşlaradır.
Daha açıklama sormayın açıklanacak kadarı açıklanmıştır bilenler zaten bilir bilmeyenler ve anlamayanların da yolları açık olsun..
kardes siz direk reklamlari elestirseydiniz sanirim kimse birsey yazmazdi siz bütün nurcu kardeslerimi elestirdiniz bu yüzden tepki aldiniz belki niyetiniz iyiyidi ama söyleme sekliniz yanlisdi .
kardes siz direk reklamlari elestirseydiniz sanirim kimse birsey yazmazdi siz bütün nurcu kardeslerimi elestirdiniz bu yüzden tepki aldiniz belki niyetiniz iyiyidi ama söyleme sekliniz yanlisdi .