"Türkiye'de 1 numara biziz"

• Konbuyu başlatan islamidava
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mihrimah

Talebe
Neden güldünüz.Ben sadece olanları dedim.Fethullah Gülen, Cemaati yanlış yapıyor.İstiyorum ki bu yanlışları cemaat fertleri görsün ve aslına rucu etsin.Ben kendim Risale-i Nurdan istifade etmeye çalışıyorum bu sebepten üye oldum.Fethullah Gülen hoca aslından tamamen uzaklaştı.
Haklısınız kardeş, bu konuyu dikkate alacağız inş.
Selam ve dua ile...

ARİF

Well-known member
Neden güldünüz.Ben sadece olanları dedim.Fethullah Gülen, Cemaati yanlış yapıyor.İstiyorum ki bu yanlışları cemaat fertleri görsün ve aslına rucu etsin.Ben kendim Risale-i Nurdan istifade etmeye çalışıyorum bu sebepten üye oldum.Fethullah Gülen hoca aslından tamamen uzaklaştı.

maşaallah ALLAH BU ENGİN BİLGİLERİNİZDEN VE ŞU ASLINA UYGUN HAREKET EDEBİLME ferasetinizden mahrum bırakmasın .sizler olmasanız bütün bir dünya islam hakikatlerinden mahrum kalacak bizler gibi kucağımıza verilerek değerini bilemediğimiz bu yüksek değerin paha biçilemez hakikatlerinden bihaber ötelere giderek bizlerin her nimet kendi cinsiyle şükrünün eda edilebileceği düşünüldüğündede bizlere yüklediği sorumluluktanda bizleri bir nebze kurtarmış oluyorsunuz...ama rica ederim siz kimsiniz???bu denli hizmetleri yapacak ve sizin zatınızı tanıyamayacağız lütfen bizi bu şereften mahrum bırakmayınnn..

Cenab-ı Hakk’ı hakkıyla tanımayı gaye-i maksat yapan,bir gurub gönüllüler hareketi ve bu hareketin büyüğünü eleştirme hakkını herkes kendinde görüp yapılan onca güzel hizmete set çekmeye ne kadar meraklı insan var acaba hesap gününü hiç mi düşünmezler......

kayýp_gül

Well-known member
Fethullah Gülen'i Seven Arkadaşlara Duyurulur.

1.Yıllardır Müslümanlar COLA'yı boykot yapıyordu.Ama maalesef cüzi menfaatler için Zaman Gazetesi bu COLA'nın reklamını yaparak asıl yüzünü belli etti..Dünyada'ki hemen hemen tüm Müslümanlar tarafından boykot edilen Cola'nın Zaman Gazetesi'nde yer alması, Zaman gazetesinin bu boykotu delme ve yok etme çabalarıdır.Sadece COLA değil hemen hemen tüm yahudi ürünleri STV'de yayınlanmaktadır.

2.TV ve Haber programları ise tam resmi ideolojin zulmunu okşayacak ve yapılan zulumları islami bir motifle kamufle edecek cinsten.Yapılan haber programlarına bir bakın kendisinden olmayan tüm gruplar ERGENEKON'dur, kendileri ise sütten çıkmış ak kaşıktır.Halbuki sağır sultan bile biliyorki, Şu anki Ergenekon Fethullah Gülen Cemaatidir.

3.Neden Fethullah GÜLEN ABD'de.ABD tüm islam ümmeti tarafından "Büyük Şeytan" olarak ilan edilmişken, ABD gölgesi altında "Büyük Ortadoğu Projesini" hayata geçirmek adına müslümanlara açtığınız savaş neyin nesi ?

4.Fethullah Gülen neden tüm islam düşmanlarına şefkat yüzünü gösterirken, kendi inancını yaşanyan müslümanlara bunun bir zerresi yansımıyor.

5.Basın ve Medyanız derin güçlerin elinde diyorsunuz.Bu sizi Allah katında kurtarabilirdi.Ama Fethullah Hoca son yapılan açıklamasında terör ve irtica safsatasıyla derin gücünün hamisinin kendisi olduğunu beyan etti.

LÜTFEN DEĞERLİ MÜSLÜMANLAR.

Öz eleştiri yaparak, kendinizi ve cemaatinizi sorgulayın.İslam'a ters düşen yanlarınız mevcutsa bunlardan uzak durun.İslam güneşi karşımızda dururken mum ışığıyla yetinmeyelim.Sorgulamasını, yanlışsa yanlışa yanlış demesini öğrenelim.

yazılanların hepsini okudum şuana kadar bir sey yazmayıp sadece uzaktan takip etmekle kaldım... eleştirilen konu ve yazılanlar o kadar saçma geldi ki birileri bilmeyerek atıp tutmakta diğer arkadaslarda onlara doğruyu anlatma cabası içindeler...
kişi önce kendi yanlısını görsün kendini eleştirsin sonra eleştirecek olan konu hakkında detaylı bilgisi varsa konussun...acıkçası bilmediğimiz seyler hakkında konusursak eleştirelim derken eleştirilen olursunuz....
kimse alınmasın, üstüne almasın ,hatam varsa kusuruma bakmasın fakat o kadar boş ,anlamsız geldi ki bu konu bana ,yazmaya bile elim varmadı ama yukardaki alıntı yazmama sebep oldu....

saygı ile....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...