zeynep sude
New member
şualar kardeşim ne güzel dua etmişsin aynı duaları bizim içinde edermisin
Amiiiiiiin Allah razı olsun saol kardeşim, yüreğine sağlık,Şualar ' Alıntı:Kardeşim öyle güzel dua etmisin ki ben bi daha sana edeyim icimden geldi;
yarabbi! mihraceyi Kendi Lütfunla niyetini olgun, saf ve berrak kıl.
Adaletinin yaygın sofrasında sâlihlik elbisesiyle süsle.
Öfkesini yenen;
Fitne ve düşmanlık ateşini söndüren;
Bireyleri toparlayan;
Halkın arasını bulan;
Mü’minlerin ayıplarını örtüp, iyiliklerini açıklayan;
Yumuşak huylu;
Alçakgönüllü;
İyi davranışlı;
Vakar sahibi;
İyi ilişkiler içinde bulunan;
Öncelikle fazîleti arayan;
Ni’metlere şükretmesini bilen;
Ne kadar zor olursa olsun, her zaman ve her yerde Hakk’ı söyleyen;
Hareket ve sözlerinde – İslâm’a uygun olduğu sürece – ısrarlı olan;
Hayrı çoğaltan;
Çok olan şerri azaltmaya çalışan;
… ve diğer tüm iyi niteliklere sahip kullarının elbisesini giymeyi, onlar gibi olmayı nasîb eyle.
Bu vasıfları da Sana kulluğun devamı ve olgun bir görüş sahibi olma yolunda kullanmayı nasîb eyle.
Sergerdan ' Alıntı:Üsttekinin üstekine etmek istiyorum ama ben..
Allah ım istigna kardeşin ilmini artır,ilmiyle amel etmeyi de nasib et.Katından hayırlar,güzellikler ihsan et.Onun istediklerinden çok,Sen razı olacagın işleri lütfet Ya Rabbi,amin.
allahım sen bu ıkı mubarek taife-i nısadan kardeslerıme hakıkı hıdayet verŞualar ' Alıntı:istiğna dularına amin ama, keşke bizlerede aynı teemnnilerde bulunsaydın. Yani bana diyeceğine bize demen daha muvafık olurdu kardeşim.
istiğna ' Alıntı:allahım sen bu ıkı mubarek taife-i nısadan kardeslerıme hakıkı hıdayet ver
Vakar kardeş nerdeyse mesajlarımız aynı saniyelerde yazıldıgı için,siz yoktunuz ben yazarken(Şualar vardı ;D,esah diyorum isterseniz mesajların üstüne bakın saatlerde yazıyor orda) Yoksa Şualar dışında sizin içinde temenni ederimvakar ' Alıntı:allacağınız olsun bunu yazdık bir kenara.
Sergerdan ' Alıntı:Vakar kardeş nerdeyse mesajlarımız aynı saniyelerde yazıldıgı için,siz yoktunuz ben yazarken(Şualar vardı ;D,esah diyorum isterseniz mesajların üstüne bakın saatlerde yazıyor orda) Yoksa Şualar dışında sizin içinde temenni ederim![]()
vakarcım su kıskanclıgın bırazda hızmette kullansan nasıl olur?vakar ' Alıntı:allacağınız olsun bunu yazdık bir kenara.
istiğna ' Alıntı:vakarcım su kıskanclıgın bırazda hızmette kullansan nasıl olur?
Abi aşk olsun bi dua ettirmeyecek kadar ne yaptık size inan beni cok kırdınız.Sergerdan ' Alıntı:Vakar kardeş nerdeyse mesajlarımız aynı saniyelerde yazıldıgı için,siz yoktunuz ben yazarken(Şualar vardı ;D,esah diyorum isterseniz mesajların üstüne bakın saatlerde yazıyor orda) Yoksa Şualar dışında sizin içinde temenni ederim_________________________________________________mesela ben yazarken iki mesaj daha göndermişsiniz siz.