üsttekinin avatarına ve imzasına puan ver!!!

Tarihci

Marmara Tarih
neyse ebrar bu ara sana çok karışmamak lazım, belli ki zor bi dönemdesin, her ne ise Allah sabır versin. inşallah en yakın zamanda feraha çıkarsın..

ebrar172

Talebe
eee şeyyy yaanniiii :)

anladım ben onu....:p öyle olsun bakalım...insan yok estğ falan der.. ben bu anı daha evvel yaşamışmıydım ne...:D:D

kurtlar vadisine buakşam baya saydırdım...ya ne biçim dizi bu saat 20:00 başlıyo mşlh belgesel mübarek...4 saat falan sürüyo ne biçim iş anlamadım..insan sıkılır yahu...onuda geçtim korkuyorum buda yetmiycek yakında maç sonrası yorum proğramları gibi kurtlar vadisi kritik programları olacak...Allah cemi cümlemizi korusun....:D:D

Tarihci

Marmara Tarih
anladım ben onu....:p öyle olsun bakalım...insan yok estğ falan der.. ben bu anı daha evvel yaşamışmıydım ne...:D:D

kurtlar vadisine buakşam baya saydırdım...ya ne biçim dizi bu saat 20:00 başlıyo mşlh belgesel mübarek...4 saat falan sürüyo ne biçim iş anlamadım..insan sıkılır yahu...onuda geçtim korkuyorum buda yetmiycek yakında maç sonrası yorum proğramları gibi kurtlar vadisi kritik programları olacak...Allah cemi cümlemizi korusun....:D:D

:D:D

herkes yorumu kendisi yapıyor genelde ama nette baya bi forumu var kurtlar vadisinin.. ne o birilerini mi senden çalıyor yoksa :rolleyes::p:p

y.ziya

New member
:D:DÖncelikle kardeşimizi eski aktörlerden mesut engine benzetiyorum yakışıklı ve karizmatik ama ondan daha yakışıklı avatarına benden =10
imzaya da tabii ki =10 bu 4 x4 gibi oldu ama öyle işte...