imza 10/10
biraz erol tas lasayim
ve avatar 0,000000000000000001/10![]()
eyvallah Allah razı olsun benden tüm kardeşlerime on puan..biliyorumki hepsi dolu seçtiklerinde büyük manalar gizlidir bundan eminim ondan dolayı zahir aldatır zahire göre değerlendirmez derim ...gülşerbeti imzayı renkli atmıştım sonra yahu hulusı bu yaşta bu renk olurmu diye yenıden siyah döndum..Kırmızıyı üç yerde severim yazıda,gülde ve tabiki KitapdaHulusi abi , bu avatar size cok yakisiyor hic degistirmeyin olur mu?10 puan
"Eli boş varılmaz varılan yere, Boş gelmedim yâ Râb, ben suç getirdim! Dağlar çekemezken o ağır yükü, Sırtımda iki büklüm pek güç getirdim..."
imza icin de manen 10, maddeten; imla 10, goruntu 7 puan (-3 ; goruntu renksiz biraz)
Hanne kulaklarin cinlasin![]()
![]()
tarihci ilerde kim bilir darbı mesel diye anılır..Kırmızıyı üç yerde severim yazıda,gülde ve tabiki Kitapda
hulusi abi den güzel bir söz![]()
tarihci ilerde kim bilir darbı mesel diye anılır..tarihci kardeşimin avartasını görünce gençlik yıllarıma dönuyorum maşallah yeşil camın artisleri gibi kardeşim..fakat imzası avartasından daha güzel 10
Hanne kardeşimin avartası çok manalar gizli rahım ve rahman ismini anlatıyor..imzası ise mthiş EL VEDUD !10 DA size abinizden dua ile
he ya hemde nasıl..ben hala televizyonu bile anlamadım ...
pc kullanıyorsun derseniz o başka o tamamen bizim sitenin ve hizmetin kerametiyle oluyo..![]()
eyvallah kardeşlerim ...yahu güldürdünüzü beni Allahda sizi güldürsün inş..Ebrar kardeşim siz benden daha iyisiniz bu konuda bi bakıverin arşive varmı resimler..
Her yazın bi güzü vardır..sonbaharında kendı ait güzelligi vardır..Şimdi bunları anlayamasın tarihci kardeşim sizler ilkbahardasınız..
el hasıl,yaşlanmak bi dağa tırmanmaya benzer,çıktıkca yorgunulugunuz artar nefesiniz daraları ama görüş ufkunuz genişler vesselam dua ile
avatarına 8 imzana 9 verdim GuLSerbeti hadi gene iyisin bugün bonkürlüğüm üzerimde![]()