üsttekinin avatarına ve imzasına puan ver!!!

huve

Well-known member
evet güzel gören güzel düşünürmüş sağolun :)

imzaya sözümüz yok haşa, her gördüğümde tekrar tekrar okuyorum olur da tesir eder diye...
ama bence ki ayrı yazılsa daha bir hoş olur :)

imza 10/10
biraz erol tas lasayim
ve avatar 0,000000000000000001/10:)

erol tasi gectin, yaw... adamcagizin kemikleri sizliyodur... :D:D

avatar 7... pek anlamadim kompozisyonu...:rolleyes:
imza 0...

-----

buraya kadar fezaya yazmistim..

huve seni atlamisim....kusura bakma... :) sana 10 vermis arkadaslar ben nediyim ki daha :)
feza avatar notun, benim anlayissizligimdan puan kaybetmesin... 10 vereyim.. :)

hulusi

Well-known member
Hulusi abi , bu avatar size cok yakisiyor hic degistirmeyin olur mu? :) 10 puan

"Eli boş varılmaz varılan yere, Boş gelmedim yâ Râb, ben suç getirdim! Dağlar çekemezken o ağır yükü, Sırtımda iki büklüm pek güç getirdim..."

imza icin de manen 10, maddeten; imla 10, goruntu 7 puan (-3 ; goruntu renksiz biraz :p )

Hanne kulaklarin cinlasin :D :p
eyvallah Allah razı olsun benden tüm kardeşlerime on puan..biliyorumki hepsi dolu seçtiklerinde büyük manalar gizlidir bundan eminim ondan dolayı zahir aldatır zahire göre değerlendirmez derim ...gülşerbeti imzayı renkli atmıştım sonra yahu hulusı bu yaşta bu renk olurmu diye yenıden siyah döndum..Kırmızıyı üç yerde severim yazıda,gülde ve tabiki Kitapda

hulusi

Well-known member
Kırmızıyı üç yerde severim yazıda,gülde ve tabiki Kitapda

hulusi abi den güzel bir söz :)
tarihci ilerde kim bilir darbı mesel diye anılır..:)tarihci kardeşimin avartasını görünce gençlik yıllarıma dönuyorum maşallah yeşil camın artisleri gibi kardeşim..fakat imzası avartasından daha güzel 10
Hanne kardeşimin avartası çok manalar gizli rahım ve rahman ismini anlatıyor..imzası ise mthiş EL VEDUD !10 DA size abinizden dua ile

Tarihci

Marmara Tarih
tarihci ilerde kim bilir darbı mesel diye anılır..:)tarihci kardeşimin avartasını görünce gençlik yıllarıma dönuyorum maşallah yeşil camın artisleri gibi kardeşim..fakat imzası avartasından daha güzel 10
Hanne kardeşimin avartası çok manalar gizli rahım ve rahman ismini anlatıyor..imzası ise mthiş EL VEDUD !10 DA size abinizden dua ile

Allah razı olsun abi, sana güzel gençlik günlerini hatırlatabildiysek ne mutlu :)

ebrar172

Talebe
rahat rahat kullansın resmi nasılsa yaşlansada anlamayız..belkiiii
bizde arşivlerdenmi resim bulsak kendimize hulusi kardeşim sizinle benim tevellüt aynı sanırsam bizim kurtuluş savaşından kalma arşivler duruyomu bir iki gençlik resmi indirsek..siyah beyaz falan ama ne farkeder nostaljik çekim der durumu kurtarırız..:D

ebrar172

Talebe
hadi canım..biz hulusi kardeşimle aynı cephedeydik..sizi hatırlardım yahu olsanız...biz kendimizi iyi hissedelim diye yaşlı taklidi yapmayın mübarek biz alıştık..:)

ebrar172

Talebe
yok onlar resim siyah beyaz ve onun için öyle diyordur..ister istemez insanın gençliğini hatırlatıyor...ah ah onlar yine iyi bizim zamanımızda fotoğraf mmı vardı istanbula gideceksinde meydanda bir istanbul hatırası çektireceksin..o zamanlar fotografı olan adam demek oooo çok kkıymetliydi..:eek:işte böyle şaşıp kalırdık..

ebrar172

Talebe
he ya hemde nasıl..ben hala televizyonu bile anlamadım ...:)
pc kullanıyorsun derseniz o başka o tamamen bizim sitenin ve hizmetin kerametiyle oluyo..:D

hulusi

Well-known member
eyvallah kardeşlerim ...yahu güldürdünüzü beni Allahda sizi güldürsün inş..Ebrar kardeşim siz benden daha iyisiniz bu konuda bi bakıverin arşive varmı resimler..
Her yazın bi güzü vardır..sonbaharında kendı ait güzelligi vardır..Şimdi bunları anlayamasın tarihci kardeşim sizler ilkbahardasınız..
el hasıl,yaşlanmak bi dağa tırmanmaya benzer,çıktıkca yorgunulugunuz artar nefesiniz daraları ama görüş ufkunuz genişler vesselam dua ile

eyvallah kardeşlerim ...yahu güldürdünüzü beni Allahda sizi güldürsün inş..Ebrar kardeşim siz benden daha iyisiniz bu konuda bi bakıverin arşive varmı resimler..
Her yazın bi güzü vardır..sonbaharında kendı ait güzelligi vardır..Şimdi bunları anlayamasın tarihci kardeşim sizler ilkbahardasınız..
el hasıl,yaşlanmak bi dağa tırmanmaya benzer,çıktıkca yorgunulugunuz artar nefesiniz daraları ama görüş ufkunuz genişler vesselam dua ile

Ne guzel demissiniz abi... masaAllah, cok hos bir temsil olmus...:)