üsttekinin avatarına ve imzasına puan ver!!!

ebrar172

Talebe
Barekallah hulusi kardeşim...sizin kullanamadığınjız şey yani lutuf neyse lütfen bizimlede paylaşın zaten sizdede bişeyler olduğunu ben biliyorum belli mübarek...sonuçta asker arkaşıyız paylaşmadan olmaz...:D

hulusi

Well-known member
Barekallah hulusi kardeşim...sizin kullanamadığınjız şey yani lutuf neyse lütfen bizimlede paylaşın zaten sizdede bişeyler olduğunu ben biliyorum belli mübarek...sonuçta asker arkaşıyız paylaşmadan olmaz...:D
evet asker arkadaşıyız emsaliz sizinle gel görki hatırlayacagınız gibi söndu benım ki.. dua ile

FaKiR

Meþveret Bþk.
tmm bu kadar puan çok uzun bi duamı icabet eder..tüm alemlerin ve fezanın malıkı Rabbim feza kardeşime fezayı kuşatacak iman nuru ver banada Allahım
amin amin nnnn

tekrar pua, veriyorum Hulusi abi, hosuma gitti bu sistem:D
imza9000000000000000000000000000

hulusi

Well-known member
hulusi mübareğim uyumuştur feza...yarın anca...:)

bu arada ders almayanlar inatla devam ediyorlar yollarına...part 2..:p
yo dün gece üçe kadar uyanıktım bugün sohbet için hazılrık yapıyordum..bakamadım malum ihtiyar olunca yastık taş oluyor istesende uyuyamıyorsun muhtereme kardeşim..Rabbim ihtiyarlıgın acizliginden bizi koru amin

FaKiR

Meþveret Bþk.
:)))mübarek kardeşim puan vermesenizde dualarımızdasınız..Her anınız hay ismi hürmetine hayırla vucut bulsun...amin hepimizin inş
amin Hulusi abim aminnnnnnnnnnnnn
Allah im,Hulusi abimizin genclik nimetlerini devamli kil....ins

Hulusi abi ben bu oyuna bayildim, tekrar puan vereyimmi:p

FaKiR

Meþveret Bþk.
yo dün gece üçe kadar uyanıktım bugün sohbet için hazılrık yapıyordum..bakamadım malum ihtiyar olunca yastık taş oluyor istesende uyuyamıyorsun muhtereme kardeşim..Rabbim ihtiyarlıgın acizliginden bizi koru amin
:)Bilg. uzerinde hazrladiginiz seyler varsa, bizde faydalanmak isteriz..