yo mubarek risaleden konular takıldıgım yerleri araştıyıorum abilerin yorumlarını dua ileBilg. uzerinde hazrladiginiz seyler varsa, bizde faydalanmak isteriz..
yo mubarek risaleden konular takıldıgım yerleri araştıyıorum abilerin yorumlarını dua ileBilg. uzerinde hazrladiginiz seyler varsa, bizde faydalanmak isteriz..
çocukken...
ne önemi vardı yalnızlığın...
nasılsa oyuncaklarımız vardı oyunlarımız...
bilmezdik beş para etmezlere; oyuncak olduğunu insanların...
nasıl acıttığını bilmezdik ağlamanın...
ve bilmezdik; ne kadar zalim olduğunu ağlatanların...
çocuktuk sadece ve hep masumiyet kokardık....
Tahir-i mevlevinin mezartaşına yazılamsını vasiyet ttigi dörtlük..ah ah..hulusi abi imzan pek güzel,pek manidar...
ruhuma,şımarık kalbime okudum ihtar hükmünde.
bravo aleyk...
100 puan
duaile..
eyvallah muhtereme..avartanız 9daha evvel avatara puan vermiştim...9
imza 10 numara hakikaten hulusi...![]()
Gulserbeti sizin avatar benim en sevdiğim...10
imza 10...
eyvallah sizin avartanız inş çalma olmamıştır burdan aldım tam boy olarakda siteye eklersenız seviniriz 10..imzanızda öyle özelliklede ikinci bölüm 10tesekkur ederim, ebrar sizden boyle tam puan almak, herkese nasib olmaz gibi bi his var icimde![]()
hulusi abi, avatariniza 10 vermistim...
imzanizada 10 olsun (renkten gectimboyle de guzel )
![]()
eyvallah sizin avartanız inş çalma olmamıştır burdan aldım tam boy olarakda siteye eklersenız seviniriz 10..imzanızda öyle özelliklede ikinci bölüm 10
Aldım muhtereem kardeşim Allah ebeden razı olsun inş
amin..yenı avartam ..sevgilin diyarından gelen tesbihim,sevgilın miski amber kokusunu az da olsa taşıyan gül ve sevgilinin hayranı olan başka bi sevgilin cem ettigi tesbıhatlar...reklam yasak mıydı![]()
yorumsuz....![]()
4 olur anca oda arkadaş hatırına...![]()