Yarın ölecek olsanız üstteki üyeye neyinizi bırakırdınız:)

þualar

Active member
soru başlıkta...ama lütfen unutmayın bırakacağınız kişi üstteki üye olcak...
Yarın ölecek olsaydın üstteki üyeye neyini bırakırdın?

Garib

Talebe
okunmamıs virdlerim önce onları bi okusun...:p
sonra kitaplarımı bırakırım...
hımm bide cok sevdigim bitane oyuncak ayım var kocaman pembe yesil gösleri var kimseye vermem aslında kardeşime bile vermem nesse madem hadi onuda bıraksamm..temem bıraktım :D(öle ayı deil he cidden kocaman benden acık kısa boylu :D)

þualar

Active member
okunmamıs virdlerim önce onları bi okusun...:p
sonra kitaplarımı bırakırım...
hımm bide cok sevdigim bitane oyuncak ayım var kocaman pembe yesil gösleri var kimseye vermem aslında kardeşime bile vermem nesse madem hadi onuda bıraksamm..temem bıraktım :D(öle ayı deil he cidden kocaman benden acık kısa boylu :D)
Tamam ben bunları aldım.Sağol lkardeşim.bende üstekiine borclarımı bırakıyorum:D

ebrar172

Talebe
bende üsttekine bana miras kalan bitmek bilmeyen sayanın borçlarını bırakıyorum...ne yapam ömrüm vefa etmedi bu kadar borcu ödemeye...:D:D:D

Garib

Talebe
tamam ebrar müsterih ol ben öderim borçları ;)
neyle ödeyeceksem :D

bende üstekine edebi tüm kitaplarımı bırakıyorum hadi hayırlı okumalar ;):)
duaile..
temem aldım bi ara okurum :D
aşagdakine özürlü ingilizceci s.. hanımla gıcık tarihci m... beyi bırakıom dövünnnnnnnnn niye derlerse öle emanete hiyanet olmas dersiniz :D

FaKiR

Meþveret Bþk.

aşagdakine özürlü ingilizceci s.. hanımla gıcık tarihci m... beyi bırakıom, dövünnnnnnnnn ,niye derlerse öle emanete hiyanet olmas dersiniz :D
gozun arkada kalmasin husrev,ben hallederim,
birgun terlikle, obursu gun merdaneyle, hallederiz artik, oda olmadi gider bi karateci arkadas buluruz:):)

bende asagidaki henuz akibeti belli olmayan sitemi birakiyorum...gule gule kullan:)

ebrar172

Talebe
bu sitede başıma dert oldu fransızca bir halt anlamıyorum yahu...Merih şu siteye bi el atın mübarek...dilini değişelim...:D:D

bende yukarıdakine yarım bıraktığım dantel perde örgümü bırakıyorum...:D

FaKiR

Meþveret Bþk.
bu sitede başıma dert oldu fransızca bir halt anlamıyorum yahu...Merih şu siteye bi el atın mübarek...dilini değişelim...:D:D

bende yukarıdakine yarım bıraktığım dantel perde örgümü bırakıyorum...:D
bitirde oyle git be ebrar, ne yapcam ben yarim kalmis danteli:):)

bende yukardakine siir defterimi birakabilirim mesela:),, NFK dan tut Fezapilotunun yazdigi siirlere kadar var icinde:),kucuk bi universite gibidir,
on yildir sakliyorum, iyi bakin olurmu:(

ebrar172

Talebe
bitirde oyle git be ebrar, ne yapcam ben yarim kalmis danteli:):)

bende yukardakine siir defterimi birakabilirim mesela:),, NFK dan tut Fezapilotunun yazdigi siirlere kadar var icinde:),kucuk bi universite gibidir,
on yildir sakliyorum, iyi bakin olurmu:(

feza nereye kayboldun bakiim..tabi perde danteli duyunca sırra kadem bastın dimi...yok öyle madem bıraktım yapılacak o dantel...:D:D

( hiç eve dantel koymam ama çok güzel örerim geçen sene öğrendim anneciğime örebilmek için.. ne hevesle başladım ya eski evlerdeki gibi olsun diye ama sabrımı zorlayınca bıraktım...bide millet sen delimisin bitermi bu falan gibi caydırıcı laflar edince...:p feza bitirsin bunu ben dirilmeyi düşünüyom zati...):D

SaYa

Well-known member
yapmak isteyipde yapamadığım çokkkkkkkkkkkkkkk şey var

yarım kalacak olan hayallerim..................... alabilecek olan varsa bırakıyorum