inşAllah islam sevgin çoktur ya:) bende kitaplarımı vereyim
S SeYeLaN Well-known member 12 Ocak 2009 #41 inşAllah islam sevgin çoktur ya bende kitaplarımı vereyim
S SeYeLaN Well-known member 12 Ocak 2009 #43 sanki yarın ölecekmişim gibi yazmışın KİTAPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
S seheryeli Active member 12 Ocak 2009 #44 SeYeLaN' Alıntı: sanki yarın ölecekmişim gibi yazmışın KİTAPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM Genişletmek için tıkla ... Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşAllah latife oyununda öyle geçti
SeYeLaN' Alıntı: sanki yarın ölecekmişim gibi yazmışın KİTAPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM Genişletmek için tıkla ... Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşAllah latife oyununda öyle geçti
M mevt Active member 13 Ocak 2009 #46 hayatımda sahip olduğum en önemli şeyi Kuran-ı Kerimimi bırakırdım..okudukça banada dua etmesi için
D duru Active member 13 Ocak 2009 #49 tsk ederim ya cok iyisin emanetine ihanet etmez hepsini okur ve hayatıma geçirmeye calışırdım
S SeYeLaN Well-known member 13 Ocak 2009 #50 ödevlerimi.. bari okul bitsin diploma arkamdan gelir hocaları ayarlarım ben seni görmezden gelirler
S SeYeLaN Well-known member 14 Ocak 2009 #52 coğrafya seversin inşAllah hadi ders kitaplarımıda vereyim
H HAYA Sevdam Davam 14 Ocak 2009 #58 iyi bırak anca düzeliyodu tam olsun forum sakini bende sana çiçeklerimi bırakıyorum