Zihni projeler...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Tarihci kopyala yapıstır ile mailine gelen mesajı kopyalamışsın :)

Düzenlersen güzel olur yoksa silinecek

vera'

Well-known member
hangi tek kelimeyle yarıldığınızı bulsam, sizi toparlayacak iki kelimeyi de bulurdum ama malesef :)

aslında diyorumki orada; duygu we düşüncelerimi tek kelime ile ifade etmek istersem '''''''''YARILDIK''''''''''' kelimesi buna en uygun kelimedir:035:
ayrıca!!!!!!!!!!!! artık sayenizde hiç bir etkisi kalmadı:dft002:

gelelim sizin iki kelimenize:032::032::032:

Tarihci

Marmara Tarih
aslında diyorumki orada; duygu we düşüncelerimi tek kelime ile ifade etmek istersem '''''''''YARILDIK''''''''''' kelimesi buna en uygun kelimedir:035:
ayrıca!!!!!!!!!!!! artık sayenizde hiç bir etkisi kalmadı:dft002:

gelelim sizin iki kelimenize:032::032::032:

tek kelimeyle "yarıldık" yazmış olsaydınız veya tek kelimeyle, yarıldık. yazmış olsaydınız kastettiğiniz mana daha net olurdu, ben de açıklamanızdaki manayı anlardım :) gerçi böyle yazmamış olmanıza rağmen anladım tabiki ama espiri olsun diye çıkarılabilecek diğer anlam üzere yazdım cevabımı..

tek kelimeyle yarıldık yazmıştınız.. bundan çıkabilecek diğer mana "tek(bir) kelimeyle yarıldık = koptuk= gülmekten öldük= yerlere yattık" vs vs vs... "tek" in eş anlamlısı "bir" i kastettiğinizi varsayarak anlam yüklediğimizde -ki bunu usta edebiyatçılar çok kullanırlar- bu mana çıkıyor ve ben de espirimi bunun üzerine bina ettim..

anlaşılamadığım için bunun da bir etkisi kalmadı..