Zihni projeler...

vera'

Well-known member
tek kelimeyle "yarıldık" yazmış olsaydınız veya tek kelimeyle, yarıldık. yazmış olsaydınız kastettiğiniz mana daha net olurdu, ben de açıklamanızdaki manayı anlardım :) gerçi böyle yazmamış olmanıza rağmen anladım tabiki ama espiri olsun diye çıkarılabilecek diğer anlam üzere yazdım cevabımı..

tek kelimeyle yarıldık yazmıştınız.. bundan çıkabilecek diğer mana "tek(bir) kelimeyle yarıldık = koptuk= gülmekten öldük= yerlere yattık" vs vs vs... "tek" in eş anlamlısı "bir" i kastettiğinizi varsayarak anlam yüklediğimizde -ki bunu usta edebiyatçılar çok kullanırlar- bu mana çıkıyor ve ben de espirimi bunun üzerine bina ettim..

anlaşılamadığım için bunun da bir etkisi kalmadı..

yapmak istediğim sadece duygularımı dilim döndüğünce belirtmekti,edebiyat değil, içimden geldiği gibi yazmak istedim,kusurlarım affola:(

bu tabir biraz bana özgü,aşırı beğenme ünlemi olarak kullanıyorum,
yani lügatten alışılagelmiş bir tabir seçmedim

sizin dediğiniz gibi 'anlaşılamadığım için bunun da bir etkisi kalmadı'

Allah cumlenizden razi olsun... :) tek kelimeyle catladim gulmekten... :005:
waw iyisin ins. espriler karsilikli hos olmus... is dilbilgisine girince karismis ortalik.. :048:baris lutfen... :) Hanneye faydali katkilarindan dolayi tesekkur ederiz..:015:

Tarihci

Marmara Tarih
yapmak istediğim sadece duygularımı dilim döndüğünce belirtmekti,edebiyat değil, içimden geldiği gibi yazmak istedim,kusurlarım affola:(

bu tabir biraz bana özgü,aşırı beğenme ünlemi olarak kullanıyorum,
yani lügatten alışılagelmiş bir tabir seçmedim

sizin dediğiniz gibi 'anlaşılamadığım için bunun da bir etkisi kalmadı'

edebiyat yaptığınızı söylemedim :) zaten "yarıldık" kelimesini edebiyatçılar kullanmazlar.

kusurunuz yok tabiki, istediğiniz gibi yazabilirsiniz :021:

vera'

Well-known member
edebiyat yaptığınızı söylemedim :) zaten "yarıldık" kelimesini edebiyatçılar kullanmazlar.

kusurunuz yok tabiki, istediğiniz gibi yazabilirsiniz :021:

bende aynı şeyi söyledim edebiyat yapmadım,edebiyatçıyımda demedim,
tekrarlıyorum edebiyat adına bir şeyler yapmıyorum,içimden geleni yazıyorum we öyle olmayada dewam edecek,

ayrıca istediğim gibi yazmam konusunda süpermoderatörden onay almak gururum