Yeltegiyan
Elfidam
Hanne gaz buralarda 1.97 orada çok daha ucuz galiba :011:
bilmem biz ufo kullanıyoz
temsilcileri dicektim yafff:005: ben senin taraftayım:033: black listten zor çıktım zaten:015::005:
Hanne gaz buralarda 1.97 orada çok daha ucuz galiba :011:
tek kelimeyle "yarıldık" yazmış olsaydınız veya tek kelimeyle, yarıldık. yazmış olsaydınız kastettiğiniz mana daha net olurdu, ben de açıklamanızdaki manayı anlardımgerçi böyle yazmamış olmanıza rağmen anladım tabiki ama espiri olsun diye çıkarılabilecek diğer anlam üzere yazdım cevabımı..
tek kelimeyle yarıldık yazmıştınız.. bundan çıkabilecek diğer mana "tek(bir) kelimeyle yarıldık = koptuk= gülmekten öldük= yerlere yattık" vs vs vs... "tek" in eş anlamlısı "bir" i kastettiğinizi varsayarak anlam yüklediğimizde -ki bunu usta edebiyatçılar çok kullanırlar- bu mana çıkıyor ve ben de espirimi bunun üzerine bina ettim..
anlaşılamadığım için bunun da bir etkisi kalmadı..
bilmem biz ufo kullanıyoz
temsilcileri dicektim yafff:005: ben senin taraftayım:033: black listten zor çıktım zaten:015::005:
sen varya senn :008:
iyi ki varım di mi yaaa:023: yoksa kim ortalığı karıştıracaktı:005::005:
yok estağfurullah ortalığı renklendirecekti diyelim :dft012:
yapmak istediğim sadece duygularımı dilim döndüğünce belirtmekti,edebiyat değil, içimden geldiği gibi yazmak istedim,kusurlarım affola
bu tabir biraz bana özgü,aşırı beğenme ünlemi olarak kullanıyorum,
yani lügatten alışılagelmiş bir tabir seçmedim
sizin dediğiniz gibi 'anlaşılamadığım için bunun da bir etkisi kalmadı'
bişi diil kardeşcim görevimizz:005:
üzülme candostum waw :dft012:
galat-ı meşhur lügat-ı fasihten evladır:011:
di mi Tarihçi abiiii:008:
edebiyat yaptığınızı söylemedimzaten "yarıldık" kelimesini edebiyatçılar kullanmazlar.
kusurunuz yok tabiki, istediğiniz gibi yazabilirsiniz :021:
bende aynı şeyi söyledim edebiyat yapmadım,edebiyatçıyımda demedim,
tekrarlıyorum edebiyat adına bir şeyler yapmıyorum,içimden geleni yazıyorum we öyle olmayada dewam edecek,
ayrıca istediğim gibi yazmam konusunda süpermoderatörden onay almak gururum