BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?

istiðna

Active member
istiğna ne dersen de, haddin i aşma... nedir benim işime gelmey ecek olan? ağzındaki baklayı çıkar bakalım? sen ismini söylesen nee söylemesen ne veya bi başkası ismini sölemiş sölememiş benim ne çıkarım var bundan?

EVET BENIM HADDIM DEGIL OYLE BISEY YAZMAYI BIRAKIN VURGULAMAM BILE DEGIL OLAMAZ
ABİ HİÇ YAKISTIRAMADIM.BEN GENEL KONUSTUM SİZ ÖZEL DEGİLDİ SÖYLEDİKLERİM.NEYLE İTHAM ETTİGİNİZİN FARKINDAMISINIZ...
Bİ DAHA ASLA SİZLE MUHATTAP OLMIYACAM.
NEREDEN BOYLE Bİ DÜSÜNCE VARDINIZ BİLMİYORUM AMA KİŞİ KARSISINDAKİNİ KENDİ GİBİ BİLİRMİŞ DERLER...
Bİ DAHA ASLA SİZİNLE İLGİLİ HİÇ Bİ SEY YAZMIYACAM.BUNU YAZARSAM KARSIDAKI KIRILMAZ MI DIYE HIC MI DUSUNMEDINIZ.BEN HUKUMU BU KONUDA SIZE ASLA HELAL ETMIYORUM.

T

Tarihci19

Misafir
istiğna ' Alıntı:
EVET BENIM HADDIM DEGIL OYLE BISEY YAZMAYI BIRAKIN VURGULAMAM BILE DEGIL OLAMAZ
ABİ HİÇ YAKISTIRAMADIM.BEN GENEL KONUSTUM SİZ ÖZEL DEGİLDİ SÖYLEDİKLERİM.NEYLE İTHAM ETTİGİNİZİN FARKINDAMISINIZ...
Bİ DAHA ASLA SİZLE MUHATTAP OLMIYACAM.
NEREDEN BOYLE Bİ DÜSÜNCE VARDINIZ BİLMİYORUM AMA KİŞİ KARSISINDAKİNİ KENDİ GİBİ BİLİRMİŞ DERLER...
Bİ DAHA ASLA SİZİNLE İLGİLİ HİÇ Bİ SEY YAZMIYACAM.BUNU YAZARSAM KARSIDAKI KIRILMAZ MI DIYE HIC MI DUSUNMEDINIZ.BEN HUKUMU BU KONUDA SIZE ASLA HELAL ETMIYORUM.

yahu şu işe bak,

ikimiz muhatab oluyoruz ve sen diyorsunki """"işinize gelmiyor"""" ve beni bunca uyenin içinde zann altında bırakıyorsun...

ne demek işinize gelmiyor? ablaların isimlerini yazmalarını istemişim sende yazmamışsın ve bana diyorsunki işinize gelmiyor... yani açarsak: ablaların isimlerini mevkilerini yazması benim işime geliyor yazmaması benim işime gelmiyor..

bu ne çirkin bir söz """işinize gelmiyor""" sen beni neyle itham ettiğinin farkında bile değilsin.. benim önceki mesajda açıkladığım niyetle isimlerin verilmesini istememi, verilmemesinden yana olup bir de """"işinize gelmiyor"""" diyerek nasıl çarpıttığının beni ne kategoriye koyduğunun farkında değilsin.. sanki ben isimlerin verilmesinden bir çıkar elde ediyorumda sen vermeyince bu benim işime gelmiyor..
senin dediğin o """"işinize gelmiyor"""""" lafı bu demektir, beni zann altına almak demektir çok çirkin bir ithamdır..

sen beni bu duruma düşürüyorsun, ve sen, benle muhattabiyetini kesiyor ve hakkını helal etmiyorsun... tebrik ederim... benim ise hakkım helaldir, çünkü yavuzun dediği gibi herkes kendine yakışanı yapar...

..

istiðna

Active member
buradaki işinize gelimyo lafı kızzların ismini mi ögrenmek istiyosunuz manasında mı yani .yani hem yazın dersiniz hemde uyarabilirsiniz manasında.siz oyle anlamak istdıyseniz ben ne yapabilirim.sizin ithamınız hakka girmektir.hadi ben cirkinlestım siz nıye yaptınız.siz yonetıcısınız.biri size hakaret etse sizde aynı sekılde karsılık mı vereceksınız.allah bılıyo sıze karsı bi su-i zanla yaklasmadım.kı nıyetım bu degıldı.ama siz konuyu nereye getırdınız ya.cok yazık ettınız cok...
herkes kendin e yakışanı yapar. ..
ah ne kadar dogru bi lafff...

Katregül

Member
bir abla evi arıyoruz koca istanb ulda bulamıyoruz oysa burda bunca abla(!) mız var göya hani kim dedi ben yardımcı olurum?

MADEM ÖYLE BİR DUYURU YAPIN TEKER TEKER İNSANLARA SORMA EZİYETİNE GİRMEYİN BÖYLELİKLE İSTANBULDA OTURANLARI DAHA RAHAT BULABİLİRSİNİZ HERKESE İSTANBULLUMUSUNUZ DİYE SORMAKTANSA ARANIZDA İSTANBULLU VARMI DİYE SORSANIZ DAHA MANTIKLI OLUR!Kİ BU ARKADAŞIN BİR YERDE AGRILIYIM DİYE BİR İFADESİ GEÇMİŞ BELKİ LEMALAR ABİNİN O UYARISI DIŞINDA KİMLİĞİNİ AÇIKLAMAMASININ BAŞKA SEBEBLERİ VARDIR LÜTFEN İNSANLARLA UĞRAŞMAYI BIRAKIN NURLARLA UĞRAŞALIM

T

Tarihci19

Misafir
Katregül ' Alıntı:
bir abla evi arıyoruz koca istanb ulda bulamıyoruz oysa burda bunca abla(!) mız var göya hani kim dedi ben yardımcı olurum?

MADEM ÖYLE BİR DUYURU YAPIN TEKER TEKER İNSANLARA SORMA EZİYETİNE GİRMEYİN BÖYLELİKLE İSTANBULDA OTURANLARI DAHA RAHAT BULABİLİRSİNİZ HERKESE İSTANBULLUMUSUNUZ DİYE SORMAKTANSA ARANIZDA İSTANBULLU VARMI DİYE SORSANIZ DAHA MANTIKLI OLUR!Kİ BU ARKADAŞIN BİR YERDE AGRILIYIM DİYE BİR İFADESİ GEÇMİŞ BELKİ LEMALAR ABİNİN O UYARISI DIŞINDA KİMLİĞİNİ AÇIKLAMAMASININ BAŞKA SEBEBLERİ VARDIR LÜTFEN İNSANLARLA UĞRAŞMAYI BIRAKIN NURLARLA UĞRAŞALIM

evet, hele de tafsilatını backraund unu bilmediğimiz olaylarla hiç uğraşmayalım..

T

Tarihci19

Misafir
istiğna ' Alıntı:
buradaki işinize gelimyo lafı kızzların ismini mi ögrenmek istiyosunuz manasında.yani hem yazın dersiniz hemde uyarabilirsiniz manasızda.siz oyle anlamak istdıyseniz ben ne yapabilirim.sizin ithamınız hakka girmektir.hadi ben cirkinlestım siz nıye yaptınız.siz yonetıcısınız.biri size hakaret etse sizde aynı sekılde karsılık mı vereceksınız.allah bılıyo sıze karsı bi su-i zanla yaklasmadım.kı nıyetım bu degıldı.ama siz konuyu nereye getırdınız ya.cok yazık ettınız cok...
herkes kendin e yakışanı yapar. ..
ah ne kadar dogru bi lafff...

yahu kardeşim şu dediklerinizi toplasak bir ceviz kabuğunu doldurmuyor.. benim ithammım hakka girmekmiş.. ben kimi neyle itham etmişim söyer misiniz?

yani söyleyecek başka söz mü bulamadınız da """"işinize gelmiyor""" lafına """kızların ismini mi öğrenmek istiyorsunuz manasında"" kullandım diyorsunuz.. """"işinize gelmiyor""" lafı ile """kızların ismini mi öğrenmek istiyorsunuz?"" soru cümlesinin uzaktan yakından ne alakası var Allah aşkına.. biri birine neden işine gelmiyor der? çünkü istenilen yapılmadığında çıkar elden gidiyor demektir, dolayısıyla adam o işi veya isteği, çıkarından olmamak için yapmak istemez,, karşıdakide derki işine gelmiyor.. bu gayet açık ve net bir deyimdir..

yani evvela, bi cüretle söylediniz, şimdi içinden çıkamıyorsunuz, acip acip manalar yükleyerek ben bunu kastettim ben şunu demek istedim diyorsunuz.. oysa içinden çıkmanın çoook kolay bir yolu vardı, "evet abi haklısın, özür dilerim" işte bu altın cümle gelseydi gecenin bu vakti böyle sıkıntılara girmeyecektik..

..

pygbergülü

New member
ESSELAMUALEYKÜM ismim Yasin,başkantte yaşıyoruz ismime layık olmaya çalışıyorum.yaratılanı severim Yaradandan ötürü düsturunu severim hepinizi seviyorum kardeşlerim a.e.olun.Bir problemi olan kardeşim varsa eğer benimle paylaşmasını çok isterim tabi inş. yoktur.iyi dinleyiciyimdir.S.A._________________________________________________ESSELAMUALEYKÜM Tartışılacak konu bulamadınızda onun için im çekişiyorsunuz birbirinizle çok gereksiz değilmi kardeşlerim dünya nedirki bir misafirhane kişinin kalbini kırmaya değermi hanede lütfen burası tartışma yerimi tanışma yerimi Allah için yazın S.A.

istiðna

Active member
Tartışılacak konu bulama dınızda onun için im çekişiyorsunuz birbir inizle çok gereks iz değilmi kardeşlerim dünya nedirk i bir misafirhane kişinin kalbin i kırmaya değermi hanede .

işte bunu anlamak her baba yigidin harcı degil.
bu arada hos geldınız.hakkınızda hayırlı olsun.

Huseyni

Müdavim
pygbergülü ' Alıntı:
ESSELAMUALEYKÜM ismim Yasin,başkantte yaşıyoruz ismime layık olmaya çalışıyorum.yaratılanı severim Yaradandan ötürü düsturunu severim hepinizi seviyorum kardeşlerim a.e.olun.Bir problemi olan kardeşim varsa eğer benimle paylaşmasını çok isterim tabi inş. yoktur.iyi dinleyiciyimdir.S.A._________________________________________________ESSELAMUALEYKÜM Tartışılacak konu bulamadınızda onun için im çekişiyorsunuz birbirinizle çok gereksiz değilmi kardeşlerim dünya nedirki bir misafirhane kişinin kalbini kırmaya değermi hanede lütfen burası tartışma yerimi tanışma yerimi Allah için yazın S.A.
selamünaleyküm yasin, ankarada bi tane tanıdığım nurcu yasin var bu sen olmayasın? çayırhan'a geldim dersen bu kesinlikle sensin.beni bi bilgilendirirmisin.