BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?

mburakturan

Yeni Üye
Selamlar. Ben Muhammet Burak Turan; sahurda aklıma takılan bir meseleyi risaleden araken kardeşlerin sorularlaislamiyet ve nurpenceresi tohumlarının yeşerip çoktan meyve verdiğini memnuniyetle görüyor ve Rabbime şükrediyorum.
forumda ilk buraya mesaj bırakmak istedim. nurları Erzurumda 1994de tanıdım, 76/Ardahan dt,istanbul'dayım ,pratisyen hekim olarak çalışıyorum,evliyim.

Sergerdan

Well-known member
mburakturan ' Alıntı:
Selamlar. Ben Muhammet Burak Turan; sahurda aklıma takılan bir meseleyi risaleden araken kardeşlerin sorularlaislamiyet ve nurpenceresi tohumlarının yeşerip çoktan meyve verdiğini memnuniyetle görüyor ve Rabbime şükrediyorum.
forumda ilk buraya mesaj bırakmak istedim. nurları Erzurumda 1994de tanıdım, 76/Ardahan dt,istanbul'dayım ,pratisyen hekim olarak çalışıyorum,evliyim.
Hoşgeldiniz abi,inşaallah sık sık foruma girmeye fırsat bulursunuz.Forumda abilerimize de ihtiyaç var.Sizin gibi abilerimiz sahiplenirse gençler ve üyelerimiz daha çok ögrenirler inşaallah.

Katregül

Member
Hadi ya kimsin bari tanışoyormuyuz?

Valla kardeş bildiğiniz üzere Ağrı küçük bir şehir BELKİDE TANIŞIYORUZ AMA BURDAKİ ŞUALAR kimliğinizle sizi tanımıyorum.

ağrı küçük olduğu gibi sanal alemde öyle imiş adım başı hemşehrilerimiz

Katregül

Member
bişey soracam bana niye madalya taktılar bilen varsa söylesin şuanda sebebini bilmediğim bir madalya ile şereflendirilmenin sevincini tam yaşayamıyorum ya yanlışlıkla takmışlarsa diye

FaKiR

Meþveret Bþk.
Katregül ' Alıntı:
Hadi ya kimsin bari tanışoyormuyuz?

Valla kardeş bildiğiniz üzere Ağrı küçük bir şehir BELKİDE TANIŞIYORUZ AMA BURDAKİ ŞUALAR kimliğinizle sizi tanımıyorum.

ağrı küçük olduğu gibi sanal alemde öyle imiş adım başı hemşehrilerimiz
agrililar forumu basti, :angel:
masallah masallah biz sevdik agrili kardeslerimizi ,sayiniz daha da cok artar ins

hasret

Well-known member
fezapilotu ' Alıntı:
agrililar forumu basti, :angel:
masallah masallah biz sevdik agrili kardeslerimizi ,sayiniz daha da cok artar ins

sağol fezapilotu bende hepinizi seviyorum ama yakında, benle vakarı burda göremiyebilirisniz :(_________________________________________________Bu arada katre sen benim merakaverim olmıyasın:)

FaKiR

Meþveret Bþk.
Katregül ' Alıntı:
bişey soracam bana niye madalya taktılar bilen varsa söylesin şuanda sebebini bilmediğim bir madalya ile şereflendirilmenin sevincini tam yaşayamıyorum ya yanlışlıkla takmışlarsa diye
biri size yazdiginiz yazilardan dolayi tesekkur etmis repiniz yukselince madalya kazanmissiniz,aman dikkat cok fazla tesekkur almayin ,madalyalar bu yuku tasiyamayip kayboluverirler sonra :angel:

FaKiR

Meþveret Bþk.
Şualar ' Alıntı:
sağol fezapilotu bende hepinizi seviyorum ama yakında, benle vakarı burda göremiyebilirisniz :(_________________________________________________Bu arada katre sen benim merakaverim olmıyasın:)
hayrola sualar nerelere kayboluyorsunuz?

FaKiR

Meþveret Bþk.
istiğna ' Alıntı:
aman abi allah yazdıysa bozsun.biz forumu kullandıkta ne oldu? ???
nemi oldu ??
forum ulkemizin heryerinde sizin gibi guzel insanlar oldugunu ve sizlerle tanismamiza vesile oldu.
arkadasliklarin sadece cikarlar ustune kurulu olmadigi ispatlayan bi agrili arkadas grubuyla tanistik ,daha nolsun.
iyiki burdasiniz,iyiki netin baska abuk subuk sitelerinde degilde burda vakit gecirmeyi tercih etmissiniz;bizlerle guzel paylasimlarda bulundunuz.
Allah razi olsun

Katregül

Member
Şualar ' Alıntı:
_________________________________________________Bu arada katre sen benim merakaverim olmıyasın:)

bilmem
ki efendim belkide sizin müridlerinizden biri olabilirim.

istiğna ' Alıntı:
aman abi allah yazdıysa bozsun.biz forumu kullandıkta ne oldu? ???

Niye istiğna biz ne yaptık?_________________________________________________
fezapilotu ' Alıntı:
nemi oldu ??
arkadasliklarin sadece cikarlar ustune kurulu olmadigi ispatlayan bi agrili arkadas grubuyla tanistik

ABİ BU KADAR EMİN OLMAYIN ;D GERÇİ NUR ŞAKİRDİ HÜSNÜ ZANNA MEMURDUR AMA;