BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?

Huseyni

Müdavim
Adım Hüseyin,

Bartın 1976 doğumluyum, Ankara'nın bir ilçesinde ikamet ediyorum. Endüstri Meslek Lisesi (Torna-Tesviye) mezunuyum (1993-1994), Askerliğimi ve Şırnak (Uludere)' de yaptım.

İkamet ettiğim yerde maden sektöründe teknik eleman olarak çalışıyorum. hizmetle yaklaşık 6-7 yıl önce tanışmama rağmen bazı sebeplerden dolayı aktif hale gelmemiz zaman aldı, yani 2-3 yıldır Risalelerle ciddi bi şekilde ilgilenmeye onlardan birşeyler anlamaya ve hayatımı onlara göre yönlendirmeye çalışıyorum. Mümkün olduğu kadar da çevremdekileri alakadar etmeye çalışıyorum.

Hobilerim; Kitap okumayı çok severim, konusu ilgimi çeken bir kitabı ne pahasına olursa olsun elde etmeye çalışırım ve anlamasamda okuma hastalığım vardır. Futbol oynamayı sever'(di)im fakat 1 ay önce ayağımı yamulttuğum için artık yeşil sahalara veda ettim. Dursun Ali Erzincanlı , Mehmet Emin Ay, Mustafa Özcan Güneşdoğdu (ilginç hepsi de çift sisimli) severek dinlediğim sanatçılar. Yemek ayırmam, çaysız duramam, espri yapmaya bayılırım fakat buranın ciddiyetini zedelememek açısından hiç yapmıyorum denebilir, normalde ciddi gibi görünsemde yakın çevrem bana genelde (ŞABAN) der ve hatta bazen başına (İNEK) lafzını takmaktan da çekinmezler. Tabi bu Şaban'la sınırlı olduğum anlamına gelmez, espri moduna girdiğimde bazen kriz geçirdiğim oluyor (bu işin en tehlikeli yanı), inşallah onu da düzeltecez.

Ciddi manada Risalelere adapte olmam Çantacı Necmi Abi'mi (Allah cc. kendilerinden binlerce kere razı olsun) dinledikten ve Barla'ya gittikten sonra gerçekleşti.

Sigara içmem, arabesk ve nefsani müziklerden olabildiğince uzak dururum, cola içmem, hayatta imkanlarım neyse onlarla idare etmeye çalışırım ve basit bi hayat tarzım var. Kolay kolay tahriklere kapılmam ve ikili tartışmalardan mümkün mertebe uzak durmaya çalışırım. Çok sinilendiğim ve kontrolden çıktığımda BABAMı bile tanımadığım zamanlar olmuştu, tabi sonra o da beni tanımadı, ne yaptık ettik gönlünü aldık.

Evliyim ve 2 kız çocuğu babasıyım.

2.LEMA, 10.SÖZ, 5.ŞUA, 19.MEKTUP EN HAYRAN OLDUĞUM DERSLER. Bu dersleri kim anlatsa dinlerim.

Selametle!!!
:O

T

Tarihci19

Misafir
istiğna ' Alıntı:
bende abdullahım.memnun oldum

konunun başını okumadınız galiba, gercekten kendini tanıtma cesaretini gösterebilecekler yazsınlar mahiyetinde bir beyanımız vardı..

Herkes Allah ın kulu olması hasebiyle zaten Abdullah tır..

istiðna

Active member
Tarihci ' Alıntı:
konunun başını okumadınız galiba, gercekten kendini tanıtma cesaretini gösterebilecekler yazsınlar mahiyetinde bir beyanımız vardı..

Herkes Allah ın kulu olması hasebiyle zaten Abdullah tır..

ya burda herkes bırbırıyle ugrasmak ıcın yarısıyo anlamadım.evt bende o cesaret yok oldum mu.abi kuralları bana sız mı hatılatıyosunuz.önce bu hakıkatı sız uygulayın...

T

Tarihci19

Misafir
Tarihci ' Alıntı:
Bilal

Marmara tarih son sınıf

en sevdiğim renk Siyah, fotoraf çekmeyi severim, arabesk ve türkü dinlerim, çay içmeyi çok severim,yemek yemeği de çok severim,etli yemekleri çok severim zaten etsiz olana yemek demem :) pirinc ve tavuk en temel yemeğimdir.. kırmızı eti de çok sever ve yerim özellikle de maklubelerde.. mercimek çorbası en favori çorbamdır, iskender ve kebab çeşitlerini de çok severim..takım elbise giymeyi severim, arabama ve tüm arabalara büyük bir muhabbet beslerim..

kırıcı konuşanlardan, sivri dillilerden, dar görüşlülerden bilmeden konuşanlardan hiç mi hiç hazzetmem, kapıda bekletilmeyi hiç sevmem, traş olmayı sevmem(sakal bırakmıyorum)

anlaşılacağı üzere biraz maçoluk var :) huyum kurusun :p forumda çok gülücük dağıttıma bakmayın, ağır efendi derler cevremdekiler,, mesela güldüğüm bir resmimi gören yok gibidir.. sabırlı biri olduğum pek söylenemez..

memleket erzurum anne ağrı ama ben doğma büyüme istanbuldayım şu anda da istanbulda ikamet etmekteyim

anne baba yaşıyorlar elhamdülillah, 4 kardeşiz.. ben 2. yim

cemaatle orta sonda bir kamp vesilesi ile tanışmıştım, univ sona gectik hala içindeyiz elh.. (8 sene)

şimdi de amcamızın şirketinde çalışıyoruz, okul açılınca okula devam edeceğiz inşallah,

en favori ders : 6. - 8. Sözler

istiğna yazık, madem siz uygulasaydınız dicek cesaretin vardı bari önce ilk sayfalara baksaydın yazıp yazmadığıma..

kimse kimseyle uğraşmak için yok hele benim buna hiç vaktim yok.. _________________________________________________
Tarihci ' Alıntı:
hımm güzell şunları da ekleyelim,, isim, nelerden hoşlanmayız(fobiler) _________________________________________________amma delikanlı gibi neysek onu söyleyelim, öyle adım şu deyip sallama bi isim vermesin kimse,,, ve de kendini tanıtmak istemeyen ablalar bu konuya hiç yazı yazmasınlar, çünki gercekler neyse o yazılacak,,, kimse öyle ben de ABDullah deyip sadece memleket ismi verip gecmesin,,,,haklarında azcık bilgi verip sayfayı uzatmasınlar... verilecek bilgiler lafzadi nin verdikleridir fazla olur eksik olmaz...

yukarıda bu uyarı ve açıklamayı yapmıştık ...

...

FaKiR

Meþveret Bþk.
Tarihci ' Alıntı:
istiğna yazık, madem siz uygulasaydınız dicek cesaretin vardı bari önce ilk sayfalara baksaydın yazıp yazmadığıma..

kimse kimseyle uğraşmak için yok hele benim buna hiç vaktim yok.. _________________________________________________

yukarıda bu uyarı ve açıklamayı yapmıştık ...

...
Relaw abicim relax azcik :police:

sebiarus

Yeni Üye
S.a herkese, ben bergamadan bankacı, saygılar. Bazı arkadaşlar boş sözlerle insanları meşgul edeceğine, kısaca kendilerinden bahsetse. Lütfen alınmayın. Konu başlığına yazık emeyin.

busima_

Member
ismimi söyleme geregı duymuyorum inş hos karsılarsınız 3 yaşına kadar fransada 12 yaşına kadar kayserıde ve 19 yasına kadar avusturyada yasadım hayatım roman denılebilir daha nerelere sürüklenecegız ALLAH bilir.. cemaati tanımam 17 yasında gerceklestı ve hayatımda cok sey degıstı bende sonradan degısenlerdenım denılebılır hayat hıkayem oldukca uzun suan lgs kursuna gıdıyorum aynı zamanda acık ogretımde lise okuyorum yurtdısında okuma fırsatım olmadı bazı sebeplerden dolayı inş. daha sonra üni okumayı dusunuyorum ..yuksek lısans kursuna gittim ve dıploma aldım suan ozel almanca dersıde verebılıyorum evde..

ve bi ricam var kayseride sohbet arıyorum bulamıyorum yardımcı olursanız inş cok sevınırım aılem farklı cemaatten oldugu ıcın cemaatten kımseyı bılmıyorum...

ve bu foruma üye oldugum ıcın cok memnunum :)

istiðna

Active member
istiğna yazık, madem siz uygula saydınız dicek cesare tin vardı bari önce ilk sayfal ara baksay dın yazıp yazmadığıma..

kimse kimsey le uğraşmak için yok hele benim buna hiç vaktim yok..

bakın abi forumda bi kac yazı okudum hem cinsyetini belli etmek uygun görülmemiş hemde kendinden bahset diyorsunuz.(bellı edenleride lemalar abi uyarmıs).ben o yazılarıda gorneseydım yıne yazmazdım.
evt sız kural ıhlalınde bulundunuz dıyorum cunku hala dahı fark edememıssınız ,o zaman bi hatırlatayım "üstteki kişiye dua etme "oyununa bi bakın...
son olarak sizinlede ugrasmaya can atan da yok.......

T

Tarihci19

Misafir
istiğna ' Alıntı:
istiğna yazık, madem siz uygula saydınız dicek cesare tin vardı bari önce ilk sayfal ara baksay dın yazıp yazmadığıma..

kimse kimsey le uğraşmak için yok hele benim buna hiç vaktim yok..

bakın abi forumda bi kac yazı okudum hem cinsyetini belli etmek uygun görülmemiş hemde kendinden bahset diyorsunuz.(bellı edenleride lemalar abi uyarmıs).ben o yazılarıda gorneseydım yıne yazmazdım.
evt sız kural ıhlalınde bulundunuz dıyorum cunku hala dahı fark edememıssınız ,o zaman bi hatırlatayım "üstteki kişiye dua etme "oyununa bi bakın...
son olarak sizinlede ugrasmaya can atan da yok.......

o bir yanlış anlaşılmadan ibaret, lemalar ın kasdı her mesajda ablam, tamam ablacım, gibi laflar kullanılıp bu her defasında ifşa edilmesin diye idi, ama anlaşılmadı yanlış yerlere gitti neyse muhim değil.. eğer dediğin gibi olsaydı lemalar bu bu konudan habersizmi ve ismini de söylemiş bulunan ablalarımız var, eğer bu hata olsa lemalar konuyu kilitlemez miydi? lütfen sığ düşünmeyin.

istiðna

Active member
lütfen sığ düşünmeyin.
bunu anlııyamadım ya.ne demek istediniz?
gayet acık soylemıs bellı etmeyın dıye..
hem yanı mecburıyet mı..bılmeden anayasanın kacıncı fıkrasının bendını ıhlal ettım.yapmayın abı .lutfen.
işinize gelmiyo..hem sizde ihlal ettınız bızde yazık mı demelıydık...

Garib

Well-known member
2006122411166966749jhzglg5.jpg
kavga etmeyin sanki cok önemli hehe :angel: ^o)

T

Tarihci19

Misafir
istiğna ' Alıntı:
lütfen sığ düşünmeyin.
bunu anlııyamadım ya.ne demek istediniz?
gayet acık soylemıs bellı etmeyın dıye..
hem yanı mecburıyet mı..bılmeden anayasanın kacıncı fıkrasının bendını ıhlal ettım.yapmayın abı .lutfen.
işinize gelmiyo..hem sizde ihlal ettınız bızde yazık mı demelıydık...

istiğna ne dersen de, haddini aşma... nedir benim işime gelmeyecek olan? ağzındaki baklayı çıkar bakalım? sen ismini söylesen nee söylemesen ne veya bi başkası ismini sölemiş sölememiş benim ne çıkarım var bundan?

neden ciddiyetle isimlerin de mevkilerinde sölenmesini istediğime gelince, bir abla evi arıyoruz koca istanbulda bulamıyoruz oysa burda bunca abla(!) mız var göya hani kim dedi ben yardımcı olurum? herkes nikinden ibaret kalıyor, isim mevki demek ben ciddiyim demektir. sanal alemin sanal insanı değilim demektir,