En son ne zaman..

_vatan_

Well-known member
yahu garip birşey ama bi ay olmuştur herhal belki daha fazla
peki en son ne zaman küçük bi çocuktan kocaman bi öpücük aldın

_vatan_

Well-known member
zamanı yokki hep bi özlem içerisindeyim
peki en son ne zaman bir yabancı bayanın arkasından anne anne diye koştunyada kovaladın

Ben kovaladımda bundan 8 sene evvel annem zannederek bi çarşaflı hanımı.Yalan olmasın cadde boyu kovaladım garibim beni sapık sandı herhal en son öyle bi hızlandı yetişemiyeceğimi anladığım zaman annem olmadığını düşündüm ve peşini bıraktım.Akşam evde anlattığımda bizimkiler baya güldü çünkü babamda aynı gün bir çarşaflı hanıma annem zannederek kolundan tutmuş müdür hadi gidelim demiş az daha karakolluk oluyomuş mubarek adam vay be alışana kadar ne zorluk çekmiş ve çektirmiştik.

hubbuuhra

Well-known member
sahura davet 2 gün önce ettim annemleri ama kalmadılar. bnese 4-5 yıl önce üniverstedeyken ev sabimiz yaklaşık hergün çağırırdı sahura Allah onlardan razı olsun

en son nezaman tesbih namazı kıldın

hubbuuhra

Well-known member
zamanı yokki hep bi özlem içerisindeyim
peki en son ne zaman bir yabancı bayanın arkasından anne anne diye koştunyada kovaladın

Ben kovaladımda bundan 8 sene evvel annem zannederek bi çarşaflı hanımı.Yalan olmasın cadde boyu kovaladım garibim beni sapık sandı herhal en son öyle bi hızlandı yetişemiyeceğimi anladığım zaman annem olmadığını düşündüm ve peşini bıraktım.Akşam evde anlattığımda bizimkiler baya güldü çünkü babamda aynı gün bir çarşaflı hanıma annem zannederek kolundan tutmuş müdür hadi gidelim demiş az daha karakolluk oluyomuş mubarek adam vay be alışana kadar ne zorluk çekmiş ve çektirmiştik.

ço komik :005::005::005: demek böyle şeylerde oluyor ama babanın ki daha bi ürkütücü o bayan açısından :005::g::005:

_vatan_

Well-known member
ço komik :005::005::005: demek böyle şeylerde oluyor ama babanın ki daha bi ürkütücü o bayan açısından :005::g::005:
gülme Allah kimsenin başına vermesin çok zor ya insan sonradan bir utanıyo yerin dibine gir binkat daha iyi o denli Allahtan millet tanıdık bizim mahalle yoksa sapık diye birde bir araba dayak yerdim

geçen sene kadir gecesinde annemlere kıldırdım
peki en son ne zaman susuzluk başına vurdu

hubbuuhra

Well-known member
geçtiğimzi cumartesi boğazım tamamen gitti ses tellerim falan acaip derecede kötüyüm antalyanın sıcağı işte... 2 gündür tutamıyorum :(

en son nezaman sinirlendin

hubbuuhra

Well-known member
fakiri doyurmak hııımmm iftarda elimden geldiğince misafir ağırlıyorum. birde fitrelerimizi pakistana gönderdik Allah kabul etsin inşallah ufakta olsa faidemiz dokunur

en son nezaman için huzurla doldu

hubbuuhra

Well-known member
en son pazar günü mukabeleye gittim orada hoca dua ederken içimden ağlamak geldi kendimi zor tuttum çünkü toplulukta farklı yorumlara sebebiyet verebiliyormuş

canım çokkkkkk sıkkkkkııııınnnnn :(