En son ne zaman..

_vatan_

Well-known member
şöyle bi düşünüyorumda yürümekten kastın bi yerden biyere gitmekse 1 ay yok hani sırf yürüyüş için çıkmaksa hiç desem yalan olmaz....
peki en son ne zaman koca bi günün tebessümle sevinçle geçti

hubbuuhra

Well-known member
hayır olsun kardeş özel sebepler dua etmeniz benim için yapacağınız en büyük yardımdır

en son nezaman iç muhasebeni yaptın

ziyakarababa

Well-known member
yapma ziya abi hiç böyle bi kediyle bi köpekle oturup konuşmadın mı yahu tamam cevap veremiyolar ama dehşet dinleyiciler he tavsiye derim hem kimseyede laf da taşımıyolar

abi öylede önce bizim inek vardı ona kızardım falan filan ancak
o hiç cevab vermezdiki
dediginiz gibi cok güzel dinleyici ama bos bos sana bakıncada insanın hiç konusaı gelmiyor
sohetten kasıt karsılıklı oluyor manasından yok dedim

_vatan_

Well-known member
yapma ziya abi işte hayvanların en güzellerinden bi tanesiyle sohbet etmişsin ama yanlış yapmışsın kızmışsın onlar duygusal hayvanlardır yahu ben onların kızınca ağladığını bilirim vay ya memleket geldi aklıma gerçekten helede o boş boş bakmaları yokmu hastayım zaten o bakışlarına o bakışları bi cevap demek abi boş olurmu hiç sen bakma boş boş bakıyomuş gibi yaptıklarına onlar halden anlar arada bir mööööö diye cevapta verirler

ziyakarababa

Well-known member
yapma ziya abi işte hayvanların en güzellerinden bi tanesiyle sohbet etmişsin ama yanlış yapmışsın kızmışsın onlar duygusal hayvanlardır yahu ben onların kızınca ağladığını bilirim vay ya memleket geldi aklıma gerçekten helede o boş boş bakmaları yokmu hastayım zaten o bakışlarına o bakışları bi cevap demek abi boş olurmu hiç sen bakma boş boş bakıyomuş gibi yaptıklarına onlar halden anlar arada bir mööööö diye cevapta verirler

abi onlar kesin bişey diyodurda önemli olan onu anlamak anlamadıktan sonra
o istedigi kadar kıvransın aynı

hubbuuhra

Well-known member
peki en son ne zaman yaşama sevincin zirve yaptı (vatan)

onuda hatırlamıyorum. kalp kazanmaya gelince bu aralar kalbim fena halde kırık vede kazanmaya çalışılmıyor bende bu haldeyken kalp kazanamam

en son nezaman yalnızlıktan sıkıldın