En son ne zaman..

_vatan_

Well-known member
heran farkına varıyorum yanlız olmadığımın çokşükür Cenab-ı Hak her an bizlerle...

en son ne zaman sabah namazını kaçırdın??

Allah razı olsun yahu sağlam bi tokat gibi indirdin cevabı yahu tekraren Allah razı olsun

sabah namazına gelincede söylemem:) ....
en son ne zaman farkına vardın gaflet içinde olduğunun....

ebrar172

Well-known member
geçen cumartesi günü iftardan sonra davetli olduğumuz evin bahçesine çıkmıştık,
çardakta üzerimizde incir ağaçları ve çardağa dolanmış üzüm asmasının altında otururken , yukarıdan sürekli olarak birşey damlıyordu dedim yağmur mu yağıyor ahretliğim hayır dedi çok olgunlaşmış incirlerin içinde ki bal damlıyor...oysa bir vakitler zehir tadındaydılar...

en son ne zaman gözlerin kapanırken birisini dinledin ve karşında ki aslında onu dinlemediğini ayakta uyuduğunu anladı ..:U:

Tövbekar1

Well-known member
ramazan dolayısıyla geç kalkılıyo Allah affetsin... bahsettiğiniz şahıs geçen cuma hutbeyi okuyan imam... anladıysada ben anladığını anlamadım... bişey demedi... :)

en son ne zaman; bi mekana istemeden gittin, neden?

ASHAB-I BEDR

Well-known member
Her sorunun bir çözümü vardır.Eğer cözümü bulamıyorsak, sorunu (soruyu) yanlış okuyoruz demektir.

En son ne zaman bana dua ettin :)

Her son bir başlangıçsa...

Her başlangıçlarda adın geçer inşaAllah, isminin zikredilmediği anlarda ise kalbimdeki sevdiklerimin yer aldığı evrensel küme içerisinde olduğundan külliyen de duamdasın..

Yani her namazımda ve şimdi :) canım kardeşim benim..

En son ne zaman sol yanın çok acıdı ?

Son düzenleme:

nurhadimi

üye Sorumlusu

Her başlangıçlarda adın geçer inşaAllah, isminin zikredilmediği anlarda ise kalbimdeki sevdiklerimin yer aldığı evrensel küme içerisinde olduğundan külliyen de duamdasın..

pazartesi günü :(

enson ne zaman kalp atışından korktun?

Kýrýk Testi

Well-known member

Şiir gibi yazmışsın ablacım ya :)
Sende dualarımdasın her daim...