Kardeşlerle Hasbihal

Denis

Well-known member
vealeykümselam
İftar telaşesi forumdan misafirlerim var:)

Denis Kardeşim İşte karpuz senin için.:)

eee Ramazan şerbetsiz olmaz değil mi :) dünkü kusurumuz affolsun..

Oooo bu akşam iftarda ziyafet var desenize :)

beklediğimize değmiş kardeşim tam bir ziyafet sofrası ellerine sağlık. :)

_Vatan_ Kardeş çok talihlisin daha ilk günden bak ne güzel sofraya oturacaksın.:)

Tatlıda çok güzel görünüyor :)
Karpuzda ne güzel olmuş :p
Artık afiyetle yeriz iftarda :)

Duasınıda ASHAB-I BEDR Kardeşimiz yapar artık.

NİSANUR

Well-known member
Ramazanı şerifiniz mübarek olsun kardeşler... uzun zamandır yoktum halimi soracak olursanız elhamdülillah iyiyim... baktım ki forum baya keyifli ve hareketli neşesi yerine gelmiş elhamdülillah mutlu etti beni...Allah muhabbetinizi arttırsın. .sofralarınıza bereket versin.. uhuvvetiniz bozulmasın.. yüzünüzdeki tebessümleriniz eksik olmasın.. sıkıntılarınıza dertlerinize derman yetiştirsin mevlam inş... rabbim bu güzellikleri daim eylesin inş... duanıza muhtaç kardeşinizi unutmayın.. Allaha emanet olun inş.. selam ve dua ile..

ASHAB-I BEDR

Well-known member
Aleyküm Selam Ve Rahmetullah...

Allah (c.c.)Razı olsun kardeşim.. Elhamdülillah...

Kardeşim herşey var bir sen yoksun.. :)

Sizlerde iyisinizdir inşaAllah..

Daim Olsun Kardeşim..Ecmain olsun :) Elhamdülillah bizler de iyiyiz iyiliği verene de duacıyız her halde Elhamdülillah..

Ben sofra kurulmaya yakın geliyorum galiba :D

Oooo bu akşam iftarda ziyafet var desenize :)

beklediğimize değmiş kardeşim tam bir ziyafet sofrası ellerine sağlık. :)

_Vatan_ Kardeş çok talihlisin daha ilk günden bak ne güzel sofraya oturacaksın.:)

Tatlıda çok güzel görünüyor :)
Karpuzda ne güzel olmuş :p
Artık afiyetle yeriz iftarda :)

Duasınıda ASHAB-I BEDR Kardeşimiz yapar artık.
Yaparız inşaAllah :) Rabbim dua etmeyi nasib etsin herdaim cümlemize :)

Ramazanı şerifiniz mübarek olsun kardeşler... uzun zamandır yoktum halimi soracak olursanız elhamdülillah iyiyim... baktım ki forum baya keyifli ve hareketli neşesi yerine gelmiş elhamdülillah mutlu etti beni...Allah muhabbetinizi arttırsın. .sofralarınıza bereket versin.. uhuvvetiniz bozulmasın.. yüzünüzdeki tebessümleriniz eksik olmasın.. sıkıntılarınıza dertlerinize derman yetiştirsin mevlam inş... rabbim bu güzellikleri daim eylesin inş... duanıza muhtaç kardeşinizi unutmayın.. Allaha emanet olun inş.. selam ve dua ile..

Hoşgeldin Nisanur kardeşim bayadır yoksunuz.Daim olsun haliniz,vaktiniz,iyiliğiniz..

Amin..Amin..Amin..

Allah Razı olsun dualarınız için kardeşim :)

Siz de Allah'a emanet olun.

Baki selam ve dua ile..

Şimdi dua zamanı diyelim ama bakın bu duayı iftarımızı ederken yemeğin ortasında edeceğiz :) Usul bu..Bir nevi nefse sus şimdi şükür zamanı der gibi :)

Nebiyy-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem-Efendimiz yemekten sonra şöyle de duâ ederlerdi;
88_2.gif

"Dâima yediren ve kendisine hiç yedirilmeyen, bizi doğru yola ulaşdırıp da doyuran ve suya kandıran ve hep güzel vesilelerle imtihan eden Allah'a hamdederiz.

Yâ Rabb sana hamdediyoruz, ve bu hamdimizi kâfi görmüyoruz; îfâ edilmiş saymıyoruz ve nankörlük etmiyoruz, ni'metlerinin hiç birinden müstağnî değiliz.

Bize yemekten yediren, sudan içiren, çıplak iken giydiren, dalâlette iken hidâyet veren, görmezken gösteren ve bizi yarattıklarının pek çoğuna üstün kılan Allah'a hamd ederiz, çünkü hamd âlemlerin Rabbi Allah'a mahsusdur."

"Subhane rabbike rabbil izzeti amma yesifun; veselamun alel murselin; vel hamdülil lahi rabbil alemin "EL FATİHA"

Allah kabul eylesin niyetlerimizi...

:)

Hayırlı İftarlar..

ASHAB-I BEDR

Well-known member
Pendüender Kardeşim Emeğinize sağlık :)

Ve Aleyna Aleykumusselam , Hamd olsun kardeşim inşaallah sizlerde iyisinizdir... Ramazan nasıl geçiyoo dersen sanırım nefsimin canı çıkıyor diyebilirim:)

Hoşgeldiniz Ashab Kardeşim :) Ne güzel oldu yaf :D

Ashab,ASHAB-I BEDR :)

Rabbim daim etsin iyiliğinizi,afiyetinizi..

Çok Şükür Elhamdülillah biz de iyiyiz :)

Çıksın çıksın sonra tepemize çıkıyor o nefs :)

Denis

Well-known member
Daim Olsun Kardeşim..Ecmain olsun :) Elhamdülillah bizler de iyiyiz iyiliği verene de duacıyız her halde Elhamdülillah..

Ben sofra kurulmaya yakın geliyorum galiba :D

Yaparız inşaAllah :) Rabbim dua etmeyi nasib etsin herdaim cümlemize :)

Hoşgeldin Nisanur kardeşim bayadır yoksunuz.Daim olsun haliniz,vaktiniz,iyiliğiniz..

Amin..Amin..Amin..

Allah Razı olsun dualarınız için kardeşim :)

Siz de Allah'a emanet olun.

Baki selam ve dua ile..

Şimdi dua zamanı diyelim ama bakın bu duayı iftarımızı ederken yemeğin ortasında edeceğiz :) Usul bu..Bir nevi nefse sus şimdi şükür zamanı der gibi :)

Nebiyy-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem-Efendimiz yemekten sonra şöyle de duâ ederlerdi;
88_2.gif

"Dâima yediren ve kendisine hiç yedirilmeyen, bizi doğru yola ulaşdırıp da doyuran ve suya kandıran ve hep güzel vesilelerle imtihan eden Allah'a hamdederiz.

Yâ Rabb sana hamdediyoruz, ve bu hamdimizi kâfi görmüyoruz; îfâ edilmiş saymıyoruz ve nankörlük etmiyoruz, ni'metlerinin hiç birinden müstağnî değiliz.

Bize yemekten yediren, sudan içiren, çıplak iken giydiren, dalâlette iken hidâyet veren, görmezken gösteren ve bizi yarattıklarının pek çoğuna üstün kılan Allah'a hamd ederiz, çünkü hamd âlemlerin Rabbi Allah'a mahsusdur."

"Subhane rabbike rabbil izzeti amma yesifun; veselamun alel murselin; vel hamdülil lahi rabbil alemin "EL FATİHA"

Allah kabul eylesin niyetlerimizi...

:)

Hayırlı İftarlar..

Aminnnn...... Allah (c.c.) razı olsun kardeşim..

Cümleten Hayırlı iftarlar...

Esselamü Aleyküm...

Denis

Well-known member
595310435426.jpg

Kardeşim! :) MaşaAllah sanat eseri gibi olmuş,
yemeklerde çok nefisti ellerine sağlık pendüender kardeşim.:)

Rabbim bizlere ahirettede cem olmayı nasib etsin inşaAllah...

Esselamü Aleyküm Ve Rahmetullah...

pendüender

Well-known member
Ve aleykümselam
Cümlemizden razı ve memnun olsun Rabbim

Burada paylaşılan görüntüler işin espirisi,Cenab-ı Hak son nefesimiz e kadar kalplerimizi diri nefislerimizi bertaraf etmeyi nasip eylesin inşaALLAH.Selam ve dua ile.