NİSANUR
Well-known member
hayırlı sahurlar kardeşler... afiyet olsun...
hayırlı sahurlar kardeşler... afiyet olsun...
Yasin-i Şerifler okunmuştur.
Dualarını yapabilirsiniz
İyi maşaALLAH.ALLAH cc razı ve memnun olsun kardeş.Tevafuk o ki deminde ben okudum cüze denk geldi
Yasin-i Şerifler okunmuştur.
Dualarını yapabilirsiniz
Bu mübarek günler ve geceler yüzüsuyu hürmetine Cenab-ı Hak yoksulluk,açlık zorluk ve sıkıntı ile imthan olunan tüm mü'min kardeşlerimize yardım eylesin cümlemizi yolundan ayırmasın ve Dünyada Kur’ân ve Sünnet üzere yaşayıp ukbâda şefâat-i Rasûlullâh’a erebilmeyi cümlemize nasîb eylesin!
Cenab-ı Hak...
Başta sevgili Peygamberimiz iki cihan serveri Muhammed Mustafa ya (sav) ehl-i beytine ashabına 4 Halifemize,tüm peygamberlere ve velilerin nebilerin gelmişlerimizin geçmişlerimize soyu aslı nesli tükenmiş bize de bir Fatiha yok mu diyen din kardeşlerimizin Şehitlerimizin Gazilerimizin sevgili ruhalrına El Fatiha..
Âmîn…
Hayırlı Sahurlar tüm mü'min kardeşlerimize.
Elinize sağlık
Amin..Amin..Amin...
Kalben zikren sonsuz kere amin...
Allah Razı Olsun.
Rabbim dilimizi duasız bırakmasın,bırakmasın ki duasız kalıp da yüreklerimiz üşümesin !..
Rabbim bedenen ve ruhen; dua ile tekbir ile tevhid ile O'na ebedi secdeyi Razı görsün,layık eylesin.
Bizleri O'nunla bend eylesin..
Amin..
Rabbim Razı Olsun.
İyi fikir Denis kardeşim Manzara harika tatlılara olan merakını da anlamış bulunduk.Seni Gazianteb e göndermek lazım orası tatlının başkenti Herkese hayırlı İftarlar...
Esselamü Aleyküm Ve Rahmetullah...
Yine bir iftar vaktine daha kavuşuyoruz Allah'ın izni ile..
Bu defa Boğaza karşı bir iftar yapalım ne dersiniz?
Hoşgeldiniz kardeşlerim buyrun soframıza
muhabbetle selamlar..
Ve Aleyküm Selam ve Rahmatullah..
100 Tefriciye ile geldim desem