tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
BirYabancı ' Alıntı:
Selamın aleyküm sevgili forum sakinleri, bende bir şekilde burayı buldum geldim.

ve aleykumselam ...

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
reyyan123456 ' Alıntı:
selamün aleyküm kardeşlerim bende d.bakırdan nur talebelerindenim bundan sonra bildiklerimi ve yazılarımı sizinle paylaşmaktan büyük bir hoşnut duyacağım cenab ı hakk bu dünyada ve ahirde tüm nur talebelerini korusun inşaallah

ve aleykumselam
Ne güzel D.bakır camiasıda burada bizden d.bakırdaki kardeşlerimize binler selam olsun ...

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
ezel ' Alıntı:
mrhb..ben tevafuken googlede rastladım siteniz mükemmel emeği geçenlerden Allah razı olsun... ;)

Sizede merhaba ...
Allahın selamı üzerinize olsun...

grafikcim

Yeni Üye
Ezel arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum. Ezelden Said hoca'yı severim.

İnşallah bilginin sınırsız nuruyla boyanır nurdan nur oluruz. Allah razı olsuın.

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
selefii ' Alıntı:
Allahın rahmeti bütün müslüman kardeşlerimin üzerine olsun...
Bende geldim inşaAllah...

amin amin

Nevzatt

Well-known member
hoş geldniz ezel. ecmain inşallh.grafikciyim sizde hoş geldiniz inşallh güzel paylaşımlara vesile oluruz...........

kenan54

Yeni Üye
s.a nurun deryasında üstadın rehberleği ile yüzen nur yüzlü tüm kahramanlar böyle bir forum oluşturan tüm abilerimizden allah ebeden razı olsun onları ve bizi risalei nur okumaktan ayırmasın.amin

arkadaşlar ben yeniyim forumda sizlerle tanışmak istedim konyalıyım işletme 2 sınıf öğrencisiyim son senem yaş 19 gencim kendinize iyi bakın ALLAHA emanetsiniz iLginize teşekkürler !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...