tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
UveyS_eL_KaraNı ' Alıntı:
arkadaşlar ben yeniyim forumda sizlerle tanışmak istedim konyalıyım işletme 2 sınıf öğrencisiyim son senem yaş 19 gencim kendinize iyi bakın ALLAHA emanetsiniz iLginize teşekkürler !!

ve aleykumselam ...
Allah okulunda seni muhaffak etsin kardeş...

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
kenan54 ' Alıntı:
s.a nurun deryasında üstadın rehberleği ile yüzen nur yüzlü tüm kahramanlar böyle bir forum oluşturan tüm abilerimizden allah ebeden razı olsun onları ve bizi risalei nur okumaktan ayırmasın.amin

ve aleykumselam...

İnşallah bizlerde yüzmeyi öğrenirde o deryada yüzenlerden oluruz...

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

uhuvvet_58

New member
selamün aleyküm.
kardeşlerim inşallah aranıza katıldık.bundan sonra en güzel şekilde hizmet etmeye gayret edeceğiz.
güzel paylaşımlarda bulunmak temennisiyle.gerçi siteye 2. üye olşum daha önce başka isimle üye olmuştum ama kabul etmedi.
her zaman uhuvvet nickini kullanırdım.kardeşlerden birisi benim yerime almış onu.artık bizde uhuvvet_58 olarak aranızdayız.dualarınızda unutmayınız.

uhuvvet_58

New member
HayaLeT ' Alıntı:
amin cümlemizden uhuvvet_58
güzel tabii..çünkü orda ben varım ;D
güzeliklerin yaşandığı her yerde herşey güzel olur..

kardeşim göz yaşlarımı inan zor tutuyorum.sivasda iken fevkaladenin fevkinde abilerim vardı.gerçi bursada da çok kıymetli abilerimizde vardır ama.insanın ilkleri yaşadığı tattığı yerler bir başka oluyor.abilerin hasreti memleket akraba hasretinden de kötü oluyormuş.

uhuvvet_58 ' Alıntı:
selamün aleyküm.
kardeşlerim inşallah aranıza katıldık.bundan sonra en güzel şekilde hizmet etmeye gayret edeceğiz.
güzel paylaşımlarda bulunmak temennisiyle.gerçi siteye 2. üye olşum daha önce başka isimle üye olmuştum ama kabul etmedi.
her zaman uhuvvet nickini kullanırdım.kardeşlerden birisi benim yerime almış onu.artık bizde uhuvvet_58 olarak aranızdayız.dualarınızda unutmayınız.

Ve aleykumselam hoşgeldiniz ...

Evet SaidNur.com ve SaidNur.org un cok eski bir uhuvveti var :) yani sohbet kanalımızında yöneticilerinden olan uhuvvet nickli bir kardeşimiz var oda burada uhuvvet nicki ile forumumuz acıldığında kayıt yapdırmısdı sanırım ondan dolayı...Yeniden hoşgeldiniz

Bizlere hakiki uhuvveti öğretmeniz temennisiyle ...

adese

Member
Aleyküm Selam..
Hoşgeldiniz..

Demek Selcuk Üniversitesi ha..
Güzel Güzel..

Bu üniversite ile irtibattarım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...