tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
gencbeyin ' Alıntı:
selam ün aleyküm arkadaşlar.. ben ümit. forum harika olmuş ALLAH hepinizden razı olsun.. ellerinize sağlık.

ve aleykumselam ümit kardeşim...
İnşallah sizlerle beraber daha iyi olacak...

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

NiKbiN

New member
s.a arkadaşlar sitenise bi kaz kes ziyaretçi olarak girdikten sora bu nurlu siteye üye olarak ben de faydalaniim we yorumlarımı yapiim istediim...
Emeinise sağlık.. Hoş bi site..
Hele radyonur daha da bi hoş... ;) .... ilahileriyle sohbetleriyle... ;)

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
NiKbiN ' Alıntı:
s.a arkadaşlar sitenise bi kaz kes ziyaretçi olarak girdikten sora bu nurlu siteye üye olarak ben de faydalaniim we yorumlarımı yapiim istediim...
Emeinise sağlık.. Hoş bi site..
Hele radyonur daha da bi hoş... ;) .... ilahileriyle sohbetleriyle... ;)

ve aleykumselam

Allah razı olsun :.. "Güzel bakan güzel görür.."

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
NeTDeLiSi ' Alıntı:
Bugün Den Itibaren Aranızda Bulunmaktayım
Kısaca Kendimi Tanıtmam Gerekirse..
Adım:Kemal
YeR:Ist

ve aleykumselam hos geldin kemal :) daim olman ümidi ile

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
emine17 ' Alıntı:
siteniz hayırlı olsun :angel:

ve aleykumselam allah razı olsun..

hknco

Well-known member
i12410_yildirli12zp.gif

Aleykumselam hoş geldiniz

i12410_yildirli12zp.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...