tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
secde_gülü ' Alıntı:
Esselemü aleyküm ve rahmetullahi ve beraketühü ebeden daimen ecmain

Ben geldim......sitenizi çok beğendim Allah cc razı olsun hayırlara vesile olsun inşAllah

ve aleykumselam dahada beğnemeniz ümidi ile...

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
selimozgul ' Alıntı:
allah subhane ve teala bizlere merhamet etsin

amin ecmain...

Evet ...
Hani Ustad Bediüzzaman Risale-i Nurda diyor ya Allaha a muhabbetiniz varsa Hz Muhammed (a.s.v.) a ittiba edeceksiniz diye... İşde bu sırdandır ki O nu (a.s.v.) sevmeyen ona talebe olmadıkca Allaha kul olmus olmayız ... Ümid ederiz ki Ona (a.s.v) hakkıyla ümmet olanlardan oluruz..

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
gelincik ' Alıntı:
s.a arkadaşlar yeni katıldım aranıza yardımlarınızı ve dualarınızı bekliyorum

ve aleykumselam

İnşallah birlikde kuvvet vardır birlik olur isek ikisininde üstesinden geliriz...

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

Esselamun aleykum kardeslerim siteyi 2 dakika önce keşfettim ve hemen üye oldum tam aradıgım bir site diyebilirim allah emeği gecenlerden razı olsun böyle bir forum sitesinini olmadıgını düşünerek kendim bir forum acamayı bile düşünmüştüm ama artık bu benim de forumum.
Bu arada benim adım yusuf kayseri de makine mühendisliği bölümünde okuyorum anadan doğma hizmetin içerisindeyim :)
Allah cümlemizi bu hizmetten ayırmasın ve üzerimizde ki ülfet perdesini kaldırsın

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
YusuF_İslam ' Alıntı:
Esselamun aleykum kardeslerim siteyi 2 dakika önce keşfettim ve hemen üye oldum tam aradıgım bir site diyebilirim allah emeği gecenlerden razı olsun böyle bir forum sitesinini olmadıgını düşünerek kendim bir forum acamayı bile düşünmüştüm ama artık bu benim de forumum.
Bu arada benim adım yusuf kayseri de makine mühendisliği bölümünde okuyorum anadan doğma hizmetin içerisindeyim :)
Allah cümlemizi bu hizmetten ayırmasın ve üzerimizde ki ülfet perdesini kaldırsın

ve aleykumselam

memnun oldum Yusuf abi

maşallah Allah hizmetiniz daim kabul ve makbul eylesin.

genctrk1

New member
Esselamu aleykum ve rahmetullahı ve beraketuhu ebedan daime.
Yonetıcı arkadaslar gercekten cok guzel bır ıs yapıyorsunuz Allah razı olsun inşaallah.

EGEAY

Yeni Üye
Sagolun ben bu siteye guzel insan ornegi Bediuzzaman hz. tanimak onun ferahlatici sozlerini dinlemek icin uye oldum ve bu sayede dinimin guzelliklerini gorurum

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
theomer ' Alıntı:
esselamun aleyküm
merhaba kardeşler

ve aleykumslema merhaba theomer nasılsınız ?

hknco

Well-known member
Allah cc Razı olsun hoş geldiniz ...

39f30565.gif

ALLAH cc razı olsun sizlerden de geldiniz ve bizleri burda yalnız bırakmadınız

39f30565.gif

yasemenn

Yeni Üye
SELAMUN ALEYKÜM
ARANIZA YENİ KATILDIM...
HER ŞEYİN ZEKATI OLDUĞU GİBİ BİLGİNİNDE ZEKATI VARDIR...
İNANIYORUM Kİ HEPİMİZ BU ZEKATI VERMEK VE PAYLAŞMAK İÇİN BURDAYIZ...
HAYIRLI VE VERİMLİ PAYLAŞIMLAR TEMENNİSİYLE...

shacird

New member
Selamun aleykum... Ben kısaca kendimi tanıtayım... samsunda dershanede kalıyorum... dualarınızı rica ediyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...