meyra ' Alıntı:hayır,kaainattaki ilk abdestten bahsediyorum.kimdir ilk abdest alan zat,hadise nasıl cerayen etmiş.abdest bu ümmete has bir hadisemi??????? eğer böyle ise daha önceki ümmetlerin peygamberleri abdestsiz mi??? namaz kılmışlar. önce bu sorularımın cevabını alayım arkası gelecektir.yardım edin... lütfen,lütfen,lütfen
meyra ' Alıntı:HAYIR BEN DAHA KÜÇÜKLERLE İLGİLENİYRM.ANASINIFI ÖĞRTMNİYİM YAAA.BENDE SİNİR NE GEZER!!!!!!
zühre ' Alıntı:öncelikle bu siteyi hazırlayan kardeşlerden Allah razı olsun. bu eserler öyle eserler ki her kim onlara sıkı sıkı sarılırsa onlar da o kimsenin yolunun aydınlanmasına vesile olur.. İslam'ın en çok boynunun büküldüğü dönemlerde Üstad hazretleri "ümitvar olunuz, şu alem içinde en gür sada islamın olacaktır" diye biz biçarelere aydınlığı müjdelemiş ve gözlerimizi bir hedefe dikmiştir, kendisine de insanlara bu kapıyı açacak eserler yazdırılmıştır..
bu ortamda bulunmak gerçekten çok güzel herkese selamun aleykum
Askalan ' Alıntı:Bir süredir kafam karışık kitaplarla gegiştirmeye çalıştım ama olmdı..ilmi eksikliğimi böyle bir forumda kapatileceğim inancına kapıldım..inş hayırlara vesile olur.Kabul ederseniz bir süre aranızdayım..
Kullanıcı adımın aşk-alan manasına geldiğini telaffuz edenler oldu..Arkadaslar öyle deil.Selahhtin Eyyubi doneminden kalma çok sağlam bir kalenin ismidir..Kendime has bir nick olmasını istedigim için bunu seçtim.Ve internet ortamında bu kullanıcı adını kullanıyorum..Yanlış anlaşılmalara engel olmak için böyle bir bilgi sunayım dedim..
leylak ' Alıntı:Selamün aleyküm ben leylak bu gün üye oldum. Çok acemiyim .İnşallah bir hata yapmadan buradan faydalanmayı Rabbim nasip eder
Dubaiden_Cem ' Alıntı:ben dubaiden katılıyorum adım cem aranızda bulunmaktan cok mutluyum saygı değer bütün müslüman kardeşlerimi saygıyla selamlıyorum...