tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meyra

New member
Firkatli Ve Gurbetli Bir Esarette Fecir Vaktinde Ağlayan Bir Kalbin Ağlayan Ağlamalarıdır....
Seherlerde Eser Bad-ı tecelli
Uyan Ey gözlerim vakti seherde
İnayet hah zi dergahı ilahi
Seherdir ehl-i zenbin tövbegahı
Uyan ey kalbim vakt-i fecirde
Bikün tövbe,bicu gufran zi dergahı ilahi
(B.S.N. 18.Söz 1.makamın son kısmı)

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
karanfil313 ' Alıntı:
selam. siteye yenice bir arkadaşiımn tavsiyesiyle (Asr-i_Saadet ;)katıldım.çokk beğendim.bu siteyi tanıtmanızı istiyıorum. :) :) :)

ve aleykumselam :)

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
beytullah ' Alıntı:
selamun aleykum beni de aranızda kabul edersiniz inş..

ve aleykumselam

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
azadad ' Alıntı:
selam iyi günler dilerim

ve aleykumselam :)

berram

Yeni Üye
sa doslarım ben de yeni geldim inş çok paylaşımlarımız olcak sizinle inş birde ben buranın adminiyle tanışmak istiyorum kardeşim bana ses verin allah razi olsun

I

imported_ezyen

Misafir
Mevcudiyetimizin hamisi olan İslamiyetten elini gevşetme ,dört el ile sarıl;yoksa mahvolursun.(mektubat)

Dubaiden_Cem

Yeni Üye
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Hoşbuldum saygı değer arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim.. ALLAH razı olsun...

Saygılarımla Cem

kentom

Yeni Üye
SELAMUN ALEYKÜM
ARANIZA YENİ KATILDIM...
HER ŞEYİN ZEKATI OLDUĞU GİBİ BİLGİNİNDE ZEKATI VARDIR...
İNANIYORUM Kİ HEPİMİZ BU ZEKATI VERMEK VE PAYLAŞMAK İÇİN BURDAYIZ...
HAYIRLI VE VERİMLİ PAYLAŞIMLAR TEMENNİSİYLE ALLAHA EMANET OLUN...

kentom

Yeni Üye
VE ALEYKUM MESELAM BENIM ADIM KENAN İSTANBULDAN KATILIYORUM BENDE SIZLERIN ARANIZDA BULUNMAK COK SEVINCLIYIM ALLAHA EMANET OL

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
kentom ' Alıntı:
SELAMUN ALEYKÜM
ARANIZA YENİ KATILDIM...
HER ŞEYİN ZEKATI OLDUĞU GİBİ BİLGİNİNDE ZEKATI VARDIR...
İNANIYORUM Kİ HEPİMİZ BU ZEKATI VERMEK VE PAYLAŞMAK İÇİN BURDAYIZ...
HAYIRLI VE VERİMLİ PAYLAŞIMLAR TEMENNİSİYLE ALLAHA EMANET OLUN...

ve aleykumselam

evet cok haklısınız..

sizde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...