tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sems

New member
Selamunaleyküm kardeşler...Ben yeni üyeyim..Okuyucuyum...ve Allah ın izniyle okumalara devam ediyoruz...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
ve aleykumselam ..
Hosgeldiniz..

Kuran-ı azimüşşana şakird olmak varken neden şakirde ???

uður06

Yeni Üye
s.a kardesşler ben yeni üye oldumne yapacağımı bilmiyorum bana biraz bu sohbet için bilgi verin ilginize teşekkür ederim rısale i nur talebesi
:) :) :) :) :) ;) ;) :D :D ;D ;D ;D :police: :police: :police: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

abdulhasib

Yeni Üye
ALLAHIN c.c selamı,nuru,mağfireti üzerinize üzerimize olsun.Ben aranıza yeni katılıyorum inş. hayırlara vesile olur.Cumanız mubarek dualarınız kabul olsun.

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
sems ' Alıntı:
Selamunaleyküm kardeşler...Ben yeni üyeyim..Okuyucuyum...ve Allah ın izniyle okumalara devam ediyoruz...

ve aleykumselam ..
maşallah Allah şevkinizi arttırsın..

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
abdulhasib ' Alıntı:
ALLAHIN c.c selamı,nuru,mağfireti üzerinize üzerimize olsun.Ben aranıza yeni katılıyorum inş. hayırlara vesile olur.Cumanız mubarek dualarınız kabul olsun.

ve aleykumselam

ecmain...

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...