tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beyza1

New member
selamlar , bu siteyle tanışmam bir tevafuk sonucu oldu yazı hakkında bir araştırma yapıyordum ,buraya sevk edildim inş.hayırlı olur sizlerle tanışmak isterim dua ve muhabbetle

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
ve aleykumselam

ecmain...

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

beyza1

New member
Allah Razı olsun inş.güzel paylaşımlarımız olur ve hesabını vereceğimiz saatlerimiz olur dünyamıza ve ahiretimize nurların parıltısı kalır

sahtesakirde

New member
selam aleyküm
ben ve ben sadece ben varoldugum ve sadece ben oldugum için kendimi şanslı hissetiğim için aranızdayım bu sahteşakiryi aranızda kabul görürmüsünüz...
selametle

sahtesakirde

New member
yani kendimi tam bi şakirde yani has bi şakirde olarak göremiorum daha tam olarak hizmet şuru varmı die de düşünüorum bumudur cevap evet budur :D

Eyvàh!

Well-known member
ne diyim simdi ne diyim nevzatt ne desem ???

he buldum tamam nevzatt

sakirde bu gidisle olacaginizda muallakta :-X

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
sahtesakirde ' Alıntı:
bende anlamadımkii ne kadar kötü bi karşılama yaptınız...ne umdum ne buldum yaa :'( :'(

guzel kardeşim sizi kötü karsılayan yokki sadece arkadaslar kullanıcı adınızı anlıyamamıslar neden sahteşakir değilde şakirde demişsiniz diye muallakda kalmıslar yani amac talebe olmak ise şakird denilebilir ama bayan talebe diye belirtmek bu yolda olan biri ile bağdasmaz demek istemişler müminin zannı husundur...

Garib

Well-known member
abla hayırlısı olsun yaf olsun hg aleyküm selam burda envai renk var bi nevde sahte olsun :)))))

sahtesakirde

New member
hoşbulduk...

ya nebilim aklıma o an böle bi nick geldi böle kayıt oldum bi amaç dogrultusunda deil yani... bişiler yapılmak istense bu nette deil gerçekte yapılır ..umarım arkadasların yaptıgı suizan deil hüsnizandır yakışmaz nur talebelerine ve istıorum hepiniz benim önyargılarımı tabularımı bi anda yıkın....

imported_eFTaL

Active member
aleykümselam
herkesı oldugu gibi kabul etmekte yarar vardır kanaatimce
Mevlam bakalım neyler neylerse güzel eyler
hoşgeldin can aramıza ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...