tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

Tarihci19

Misafir
Selamunaleyküm kardeşlerim forumda yeni yeni aktif olmaya başladım bazılrınız beni nursohbetten tanırlar Tarihci niki ile... İnşallah burayı etkin kullanmayıda öğrenebilirz tekrar herkese Selamlar..

T

Tarihci19

Misafir
yahu iyiki tanıyanlar vardır dedik :) ben Bilal marmara universitesi tarih 3. sınıftayım aslen erzurumlu olup doğma buyume istanbuldayım yaklaşık 2 yıldır .. ile birlikte sanalda hizmet etmeye çalışıyorum ... ayrıntılı bilgi için sorun söleyeyim:)

T

Tarihci19

Misafir
hoşbulduk reyyan123456 sağolasın.... dosya paylaşımında bi link verdim onu tıklayın izleyin inşallah yazdıklarımıda okusanız daha faideli olur...

sahtesakirde

New member
HuSRaN ' Alıntı:
zaman, önce, sonra, olayın anı... bütün bunlar insanlar icin söz konusudur...her bir gunah`in icnde küfre gidecek bir yol vardir gunah istigfar ile hemen yok edilmezse kalbi kötülüge sürükler ve Allah'ın itaatinden cikmis olunur :embarrassed:

Kibirli insanlara kücük dagları sen mi yarattin gibi bir söz kullanılıyor.. bilmem sizlerin orda da kullaniliyormu dolayısıyla ucu yine küfre cikabilen fısk vadisi ne sürükler. allah muhafaza :angel:kardeşim gerek yok böle şeylere yorma sen kendini ben beni bilirim gerısı yalan olur eyw saol çok tavsiyeli bi kişiliksin belli =)
_________________________________________________hoşbulduk...

sahtesakirde ' Alıntı:
hayrola benle bi sorunun mu var hayret bişi yaa geldiimden beri

Sizinle alakalı bir sorun yok arkadaslar biraz yabanide :) Kullanıcı adınıza alısamamıslar . İnşallah sizde bizim kardeşimizsiniz ve inşallah sizden istifade edenlerden oluruz...

T

Tarihci19

Misafir
yahu zaten bizim kanaldakilerden başkasıda yazmıyor sanırım biz bizeyiz galiba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...