tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sahtesakirde

New member
ne kadar komik bi durum ama geldiğimden beri bi hal hareketler al forum sizin olsun daha da girmem umarım müslüman kardeşinin kalbini kırdığın için efendımız şefaatını sizden eksik etmez ...
selametle

N

nergiz

Misafir
s.a bende katılayım konuya inş can kardeşim ne kader güzel değilmi burada olmak ama sahte şakirde değine kaendine sahte yapay gereksiz gerçeğini yansıtmayan anlamına geliyor.selametle inş_________________________________________________bizim hepimiz biere şakirt ve şakirtdeyiz inş.....

N

nergiz

Misafir
A.SLAM KARDEŞLER.... HÜSRAN SENİ ÇOK SEVİYORUM KARDEŞİM HABERİN OLSUNNN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN..

Eyvàh!

Well-known member
bu konunun baslangicindan bugune kadar tarafsiz bir gozle baktigimizda ne goruyoruz?

kendi adima kocaman bir hic ,haksiz yere bu sayfayi isgal ettim ozur diliyorum sahtesakirde....siz davanizda haklisiniz !

bizim akla ve barisa ihtiyacimiz var...

hos kimin yokiii ???

selam ve dua ile

bülent

Yeni Üye
essalamün aleyküm adım bülent tanışmak isteyen olursa burdayım bu siteye iki gündür takılıyorum tanışıp arkadaş edinmek isrterim

Eyvàh!

Well-known member
ALEYKUM SELAM

kardes burasi arkadas bulma sitesi degil burasi hizmet sitesi sizde hizmet icin burda iseniz hos geldiniz yok illaki ben arkadas aramak icin girdim derseniz kapi sag ust kosede kirmizi carpi

bülent

Yeni Üye
hizmet birlikte olur tek degil herhalde tanışmak için mail gönderdim tanımak için siteyi yeni yeni tanımaya çalışıyorum
beni yanlış anladın

bülent

Yeni Üye
teşekkürler kardeşim yardımcı oldugum için
_________________________________________________ ALLAH RAZI OLSUN

N

nergiz

Misafir
selametle inş hüsran kardeşim ahiratta rabbim bizi buluşturur inş.allaha emanet ol selametle.....

Eyvàh!

Well-known member
(Haşiye): Hesabda malûmdur ki; darb ve cem', ziyadeleştirir. Dört kerre dört, onaltı olur. Fakat kesirlerde darb ve cem', bilakis küçültür. Sülüsü sülüs ile darbetmek, tüsü' olur; yani, dokuzda bir olur. Aynen onun gibi, insanlarda sıhhat ve istikamet ile vahdet olmazsa; ziyadeleşmekle küçülür, bozuk olur, kıymetsiz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...