tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

Tarihci19

Misafir
aleykümselam kardeşim hoşgeldin, bende gecen yıl uye olduma ama daha yeni aktif oluyorum :) inşallah hayırlı olur

T

Tarihci19

Misafir
hoşgeldiniz kardeşler inşallah hayırlara vesile olur .. _________________________________________________kardeşler paylaşım programları bölümünden risalei nur ve nur cemaati başlığının altında Ali Tuncay abi ile ilgili bi konu yazmıştım bide video linki var izleyin inş...

imported_eFTaL

Active member
Tarihci ' Alıntı:
hoşgeldiniz kardeşler inşallah hayırlara vesile olur .. _________________________________________________kardeşler paylaşım programları bölümünden risalei nur ve nur cemaati başlığının altında Ali Tuncay abi ile ilgili bi konu yazmıştım bide video linki var izleyin inş...

tarihci Allah tan burada reklem yasak degıl ;D

Nevzatt

Well-known member
yavf capkın zaza neden çapkın anlamadım ??? _________________________________________________Aleykümselam hoşgeldiniz

T

Tarihci19

Misafir
maşallah demkki insanların zekatını verecek kadar ilimleri var.. bizim bi hoca var bazen eski kelimleri kullandıktan sonra hadi buda ilmimin zekatı olsun derdi :) bir gun başka bir hoca da bir kelimenin manasını söledi bizde hocam ilminizin zekatı olsun dedik hocada daha zekatını verecek kadar ilmimiz yok dedi :)
yasemenn ' Alıntı:
SELAMUN ALEYKÜM
ARANIZA YENİ KATILDIM...
HER ŞEYİN ZEKATI OLDUĞU GİBİ BİLGİNİNDE ZEKATI VARDIR...
İNANIYORUM Kİ HEPİMİZ BU ZEKATI VERMEK VE PAYLAŞMAK İÇİN BURDAYIZ...
HAYIRLI VE VERİMLİ PAYLAŞIMLAR TEMENNİSİYLE...

imported_özlem

New member
herkezin zekatını vericek kadar ilminin olduğuna inanıyorum.ve şunada inanıyorumki burada zekatlarımız dahada artıcak.Allahın izniyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...