tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhtar

Yeni Üye
ESSELAMU ALEYKUM siteniz hayırlı olsun....ben epey zamandır üye olmuştum ama tanışmak bugüne nasipmiş...ALLAH dahada güzelleştirsin İNŞAALLAH....

SELAMETTE KALIN...

T

Tarihci19

Misafir
:) evet islam tarihi hocasıydı sağolsun kaliteli bir adam...

selsebil

New member
Değerli kardeşlerim tevafuken tanıdığım bu güzel foruma ben de üyeyim birkaç zamandır ancak tanışmak şimdiye nasip oldu. Vatana millete hayırlı uğurlu olur inş. Bir şeyler katabilmekten ziyade okuyarak forumdan istifade edeceğimi şimdilik hissediyorum ancak gönlüm arzu eder ki katılarakta uhuvvetimizi arttıralım. Risale-i Nur külliyatını ve Müellifi Üstad Bediüzzaman Hz.lerini çok daha yakından tanımayı istiyorum bakalım kendimiz tarafından aciz bırakılan halimizle eğer ederseniz siz değerli kardeşlerimin duasıyla gayret bizden olur inş. ve de tevfîk Allah'tan. Dua ve selametle kalasınız...

imported_sevdalizz

Active member
Bismillahirrahmanirrahim

Ey yokluğu varlığıyla süsleyen âlemlerin Rabbi Allahımız! Sana

nihayetsiz hamd ve şükür; habibin ve son elçin Hazreti Muhammed (aleyhisselam)'a, aile

fertlerine ve yol arkadaşlarına da varlığın zerreleri sayısınca salât ü selam olsun
Esselamun Aleykum ve Rahmetullah
GÜL KOKULU SEVGİLİNİN ,bahçesinde ,hasret toprağında FİLİZLEnmiş GÜZEL ÜMMETi
BENDE ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM
benide kabul edermisiniz aranıza
inş.GELİŞİM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLUR
RABBİM HEPİMİZİ RIZASINA ERDİRSİN
, kalbimizi daima hidayette ve dini üzerinde sabit kılsın
bizi, cehenneminden azad olanlardan ,,firdevsi ala cennetine girenlerden eylesin Yalvarıyoruz, bizi, cemalini, görenlerden eyle YA RABBİ
.ALEMLERİN RABBİNE EMANETSİNİZİN İNŞ. DUA İLE
.

T

Tarihci19

Misafir
hoşgeldin kardeşim inşallah hayırlara vesile olur..
özlem ' Alıntı:
selamün aleyküm bende sitenize yeni katılanlardanım.umarım birbirimize yarıyacak bilgiler veririz.hayırlı günler

iþiðadoðru

Yeni Üye
HAMD ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLAHADIR.. SALAT-U SELAM ONUN HABİBİNE (s.a.v) OLSUN..
BÜTÜN KARDEŞLERİMİZE TEK TEK SELAM OLSUN İNSALLLAHU TEALA ..

amazingpics

New member
selamu aleykum bende daha yenı geldım dersten nur talebesı olmak ne kadar guzel bır sey ben ve aılem izmirli anne tarafı ıse efeler dıyarı aydın dan baba da gırıt lı benım ısmım ablamın ısmının tam tersı sanırım farsca kokenlı bır kelıme anlamı sevılen sayılan kısı anlamına gelıyor avatarımda osmanlıca olarak yazıyor zaten eger dıkkatınızı cektıyse _________________________________________________bu arada gecen hafta marmarıse gıttım ıs ıcabı ve dersanemıze gıttım hızmet orda da guzel bır sekılde dewam edıyor cok memnun oldum marmarıste ve sahılllerde daha cok vakıf olmasını temennı ederım

T

Tarihci19

Misafir
Allah orda hizmet eden kardeşlerimizden razı olsun dualarımızı onlardan ve birbirimizden eksik etmeyelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...