tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N

nergiz

Misafir
böyle bir şeymi vardı afedersin ama hizmete layik olan birisi bunu kardeşine yapmaz......çok abarttın haaa sinirleniyorummm.._________________________________________________bide gardaşlık sın allaha alla yaw..delirttin ha beniii

N

nergiz

Misafir
yaw ölmiii ben ayrıca kız değilim abinesaygılı ol .........kardeş dedik bağrımıa bastık bukadarıda fazla...

N

nergiz

Misafir
ertuğrul kardeşim sence ne oluyor çöze bildinmi ben çözemedimm.... arkadaş agresift ve hiç birşeyden anlamayn birisi

N

nergiz

Misafir
HOŞGELDİN ZAZA KARDEŞ ALLAH DAİM ETSİN CÜMLEMİZİ AMİNNNNNNNN

shalimar

Yeni Üye
Sitenizi üye olduğum bir sitede gezinirken gördüm,aranıza katılmaktan mutluyum.

Herkese saygı ve sevgilerimle...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
ve aleykumselam

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
ve aleykumselam

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

tahiri

New member
arkadaşlar vecizeleri tam olarak bilmiyor yada hatırlayamıyorsak kitaptan yazalım lutfen. eksik yazanlar var. Bu hususta hassasiyet göstermenizi istirham ediyorum. ALLAH razı olsun. esselamunaleykum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...