tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sahra_

New member
selamuayküm , yeni geldim hatta ve hatta iyiki geldim demek için yeni geldim!! tanışma fasılları burada nasıldır bilmiyorum, belkide sadece selam yeterli şimdilik. ;)

T

Tarihci19

Misafir
kardeşim hassasiyetini anlıyorum ama bu kadarı da fazla çünki harfi harfine tam yazılması elzem olan hatırlanmadığında kitab a bakılıp aynısının yazılması gerektiği tek kitab Kur an dır,, tekrar sölüyorumki hassasiyetinizi gayet iyi anlıyorum yanlış kelimeler yanlış manalar eksik manalar anlaşılmasına sebeb olur fakat dediğim gibi fazla abartmamak lazım..

serapkonyada

Yeni Üye
sevcan_ ' Alıntı:
saolun allah razı olsun
selamün aleyküm sevcan ben yeni girdim ama nasıl kullanıcamı bilmiyorum bana faydası olurmu onuda bilmiyorum cevabını bekliyorum dua ile :)_________________________________________________selamün aleyküm nurcafe üyeleri sizden bu sitenin kişiye faydası nedir diye sorsam nasıl olur

sev-da

New member
[bgcolor=#00ffff][/bgcolor]kardeş ben daha yeniyim bu sitede ve internette kardeşlerle nasıl iletişim kuracağımı pek anlıyamadım yardımcı olabilirmisiniz

guldostu

Member
Selam kardeslerim Allahin rizasi icin bulustursun..
Hizmette yaristirsin..
Sizleri tanidim icin rabbime sonsuz sükürler olsun duanisa muhtacim..............................

Saygilarimla Güldostu

Eyvàh!

Well-known member
aleykum selam guldosttu insallah

agaclarin gunes icin yaristiklari gibi bizlerde 0` na hizmet icin yarisanlardan oluruz

guldostu

Member
selam kardeslerim yamur yüklü gözlerim var onlari bana sizler sevedir diniz nicinmi simdi biz olduk renk renk gökkusa. giyaz..rabbime nasil sükür etsem ..rabbim yar ve yardim cimiz olsun amin amin amin ..

ayþe24

Yeni Üye
selamunaleyküm adım ayşe herkese hayırlı günler diliyorum._________________________________________________ben şu hanımlar için olan bölüm giremiyorum birtürlü

T

Tarihci19

Misafir
topluluk içinde bir kişinin ismini alıp ona selam verip diğerlerini saymamak adab ı muaşeret e muhaliftir ..._________________________________________________bunu öğrenmiş oldun mesela....

tahiri

New member
Tarihci ' Alıntı:
kardeşim hassasiyetini anlıyorum ama bu kadarı da fazla çünki harfi harfine tam yazılması elzem olan hatırlanmadığında kitab a bakılıp aynısının yazılması gerektiği tek kitab Kur an dır,, tekrar sölüyorumki hassasiyetinizi gayet iyi anlıyorum yanlış kelimeler yanlış manalar eksik manalar anlaşılmasına sebeb olur fakat dediğim gibi fazla abartmamak lazım..

hassasiyeti anlıyorum diyosun ama maalesef anladıgını hic sanmıyorum. muhalefet olmak yerine susmayı tercih edersen sevinirim. illa yanlış yazacagım diyosan sen, yazmaya devam et. ayrıca bu soyledigimin Kur'an la ne ilgisi var. olayı çarpıtma lutfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...