tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

Tarihci19

Misafir
neyse belliki abim bırakmıyor cevabım görülsün ... _________________________________________________1. yanlış yazacağım diye bişey demedim
2. anlayamadığın şey işte bu,Kuran değil risaleden yazıyor olmamız
3. sen istiyorsun yada sevineceksin diye susmam burası konuşma zeminidr
4. sana muhalefet olmak bana zerre kadar bişey kazandırmaz

abi bırak bari bu cevabım kalsın... yada onuda sil ..

Farukuysal

Yeni Üye
ES SELAMUN ALEYKUM VE RAHMETULLAHİ AZİZ VE MUHTEREM DİN KARDEŞLERİM NASILINIZ İNŞALLAH İYİSİNİZDİR BUGÜN GECE 00,01 SURLARINDA SİTEMİZE İNŞALLAH ÜYELİGİMİ GERCEKLEŞTİRDİM DİLERSENİZ SİZLERLE BERABER BİLGİLERİMİ PAYLAŞMAK VE BİLMEDİGİM UNSURLARIDA ÖGRENMEK VE DİNLEMEK İSTERİM İNŞALLAH RABBİMİN SELAMI ÜZERİNİZDE VE ÜZERİMDE OLSUN İNŞALLAH SELAMUN ALEYKUM

tahiri

New member
Tarihci ' Alıntı:
neyse belliki abim bırakmıyor cevabım görülsün ... _________________________________________________1. yanlış yazacağım diye bişey demedim
2. anlayamadığın şey işte bu,Kuran değil risaleden yazıyor olmamız
3. sen istiyorsun yada sevineceksin diye susmam burası konuşma zeminidr
4. sana muhalefet olmak bana zerre kadar bişey kazandırmaz

abi bırak bari bu cevabım kalsın... yada onuda sil ..

Kur'an la ne alakası var diyorum sen hala anlayamadığım şeyi Kur'an la bağdaştırıyosun. Bu işin Kur'anla alakası yok kardeşim. Çarpıtma olayı.
Bazen susarak bazı şeyleri öğretirsin insanlara, mesela ben artık sen ne yazaran yaz susacağım.Çünkü provake ediyorsun. olayı farklı yöne sürüklemek istiyorsun.

buket

Active member
aleynaaleykümselam kardeş hoşgeldin çooooooooook seveceksin çok güzel bi site ALLAH razı olsun herkesten.ben balıklama atladım...seninkisi en güzeli oldu kardeş ;)

T

Tarihci19

Misafir
kardeşim sen paranoya yapıyorsun, ortada bi olay yok bi kere, hem ben neyi çarpıtarak ne kazanacağım, İŞte bi turlu anlayamadığın şey şu: harfiyen birebir yazılması konusundaki hassasiyeti hak eden tek kitab Kur an dır, Risalede tefsirdir Kur an a gösterilmesi gereken o denli yuksek hassasiyeti tefsirde olsa başka bi kitaba göstermek yanlış..işte Kur an la alakası bu.. İŞte senin gibi davrananlar yuzunden insanlar bize siz Risaleye Kur an dan daha fazla önem veriyorsunuz diyor. ben bunu engellemeye calışıyorum(ben de nur talebesiyim)

molla_zehra

Well-known member
biraz da internet aracılığı ile islam ve nur hizmetini seyr ü sefer eyleyeyim dedim ve bismillah diyerek siteye üye oldum.allah amellerinizi muvaffak etsin.pek güzel bir site. ne diyeyim merhabadan başka.
merhaba hakikat yükünü yüreklenen kardeşlerim..fiemanillah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...